Kuva: Senja Rapila

Lemmikki sai Kasmirin hullaantumaan: "Siinä jää kumppanikin huomioimatta"

15.11.2017 15:15 - Anna Hopi

Kasmir, 32, on onnellisesti viisikuukautisen Paavo-koiran isäntä.

Laulaja Kasmir, 32, on seurustellut tyttöystävänsä kanssa parin vuoden ajan. Perheeseen tuli elokuussa Paavo-niminen labradorinnoutaja, joka on muutti tähden mukaan hetkeksi parisuhdedynamiikkaa.

- Paavo saa molemmilta jakamattoman huomion. Siinä jää kumppani tietyllä tavalla huomioimatta. Jossain vaiheessa huomaat, että molemmat istuvat sohvalla ja rapsuttavat koiraa. Biisi kertoo siitä, että on ikävä pitkässä parisuhteessa "vanhaa sinua", kun huomaat, että olettekin alkaneet kasvaa erilleen, Kasmir kertoo.

(kuva: Senja Rapila)

Hän teki aiheesta Vanhaa sua -kappaleen, jossa kuullaan laulaja Sini Yaseminin ääntä.

- Tapasimme Sinin kanssa Emma Gaalassa, kun olimme samassa pöydässä. Juttelimme musasta, ja meillä klikkasi. Yhteinen sävel löytyi heti. Puhuimme siitä, että pitäisi tehdä musaa yhdessä. Meni varmaan puolitoista vuotta ennen kuin tämä läppä aktualisoitui todeksi, Kasmir sanoo.

Kasmir muistuttaa, että lemmikin tulosta on seurannut paljon hyvää, ja hämmentävän alkuvaiheen jälkeen parisuhdekin on asettunut takaisin uomiinsa. Viisikuukautinen Paavo on innokas kaveri, joka tutkii haastattelutilanteessa studiosta.

(kuva: Senja Rapila)

- Mietimme pari kolme vuotta, että pystyykö keikkaileva muusikko edes ottamaan koiraa. Siinä on iso vastuu. Lemmikin omistajana sitä muuttuu himmeäksi höösääjäksi, ja kuuntelet yölläkin koiran hengitystä, ja tarkkailet, ottiko pentu jotain suuhunsa - ja mitä hän otti, Kasmir nauraa.

- Paavo tuo ihanasti elämään lisää sisältöä, hän on mahtava! On ihanaa kun tulet himaan keikkareissulta. Toinen on luullut, että hän ei tyyliin ikinä enää näe sinua, tulee intopissat rappuun ja häntä vatkaa hulluna. Katsotte sitten vain telkkaria kolmistaan. Ne ovat niitä hetkiä, ettei tästä puutu mitään.

Kuuntele alta Vanhaa sua -kappale.

Lue myös: Kasmir nauttii kesästä rakkaansa kanssa: Lemmenlomalle Losiin

Kilpailut

Uusimmat