Get on! Remu Aaltonen täyttää tänään 70 vuotta - "En tunne olevani kuuluisa"

10.01.2018 07:45 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Hurriganes-yhtyeen keulahahmo Remu Aaltonen täyttää tänään 70 vuotta.

Remu Aaltonen on tullut tunnetuksi suomalaisen Hurriganes-yhtyeen rumpali-solistina. Legendaarinen muusikko täyttää tänään 70 vuotta ja aikoo tänä vuonna jäädä eläkkeelle. Hän kertoi aiemmin keskittyvänsä eläkkeelle jäämisen jälkeen enemmän perhesuhteisiinsa.

Remu kertoo nyt Radio Cityn Päivän haastattelussa Petra Piiparille, että muusikon luovuutta ei voi opiskella, vaan se tulee itsestään.

- Nää asiat menee vähän nuottiviivojen ja merkintöjen väleissä, sen takia tällä on varmaan määrätyllä tavalla oma paikkansa. Aika rosoista on, Remu puhuu rock'n'roll-musiikista haastattelussa Piiparille.

Muusikko mainitsee myös, ettei koskaan ole nähnyt itseään julkisuuden henkilönä.

- Tähän päivään mennessä jos joku tulee pyytämään nimmariakin, kyllä se on kummallista. En mitenkään tunne, että olisin jotenkin kuuluisa tai sillä tavalla. Kyllä pidän ihan samalla tavalla nörttinä itseäni, mitä olen ollut aina.

- Jos jollain tulee hyvä fiilis jotain fotoja kun otetaan, se on kaikista tärkeintä. Mun mielestä se on rokkenrollia kun ihminen ajattelee, että tehdään mitä vaan, mutta toisille jää aina hyvä fiilis.

Voit kuunnella Petra Piiparin tekemän koko haastattelun kokonaisuudessaan yläpuolelta.

Voit kuunnella Petra Piiparin juontamaa Cityn Päivää arkisin kello 10-13.

Lue myös: Remu Aaltonen elämänkertansa rohkeista tarinoista: "Mietin, uskaltaako näitä julkaista"

Lue myös: Eläkkeelle jäävä Remu Aaltonen Ilta-Sanomissa: "Olen ollut paras isä"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat