Kuva: Getty Images

Thrash metal -legenda Slayer lopettaa? Fanit kuittailevat skeptisesti ilmoituksesta

22.01.2018 20:09 - Senja Rapila

Thrash metal -yhtye Slayer vihjailee lopettamispäätöksestä YouTubessa.

Slayer on julkaissut erikoisen videon, joka on saanut fanit hämmentymään. Yhtyeen virallisella YouTube-kanavalla julkaistulla videolla ja sen otsikossa kerrotaan, että "loppu on lähellä". Samalla siinä todetaan, että Slayer aikoo lähteä yhdelle, viimeiselle maailmankiertueelleen.

Yhtyeen fanit ovat pohtineet yhtyeen mahdollista lopettamispäätöstä videon alapuolella kommenttikentässä, kuittaillen epäilyksiään avoimesti. Monien mielestä tällainen ilmoitus on todennäköisesti pelkästään rahastuskeino.

"Olen sitä mieltä, että tämä tulee olemaan samanlaista kuin kaikkien muidenkin -70-90-luvun bändien 'jäähyväiskiertue'. Mutta niitä tulee olemaan oikeasti viisi kappaletta", eräs YouTube-käyttäjä kuittaa.

Video on julkaistu myös yhtyeen virallisilla Facebook-sivuilla. Siellä ilmoitus on saanut jo yli 35 000 reaktiota ja miltei 20 000 jakoa. Myös Facebook-käyttäjät ovat skeptisiä lopettamisilmoituksen tiimoilta.

"Onko tämä sama kuin Ozzy ja hänen seitsemästoista 'jäähyväiskiertueensa'?"

Voit katsoa yhtyeen julkaiseman videon alapuolelta. Mitä sinä uskot, tuleeko tämä olemaan yhtyeen vihoviimeinen kiertue, vai aikovatko rock-pioneerit lavoille vielä mainostetun jäähyväiskiertueen jälkeen?

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Suomessa Iltalehti.

Kilpailut

Uusimmat