Kuva: Getty Images

Ruisrockiin kovia kiinnityksiä - Dua Lipa, Clean Bandit, Alan Walker...

08.02.2018 13:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Ruisrockissa nähdään monipuolinen kattaus poppia, EDM:ää ja hip hopia.

Turun Ruissalossa kesällä juhlittava Ruisrock on julkistanut uusia esiintyjiä. Yksi festivaalin pääesiintyjistä on vain muutamassa vuodessa maailmantähdeksi noussut Dua Lipa, joka tunnetaan uniikista äänestään ja r&b:tä, hiphopia ja popkoukkuja yhdistelevistä hiteistään. Naisen New Rules on noussut yhdeksi viime aikojen kovimmista pop-hiteistä.

Ulkomaisia eturivin artistikiinnityksiä festivaalilla ovat myös huimasta suosiosta nauttiva norjalainen DJ Alan Walker, tämän hetken seuratuimpiin grime-artisteihin lukeutuva Skepta, jättihittejä tehtaileva Clean Bandit sekä ylistystä keräävä ja hlbt-aiheita esillä pitävä elektropop-bändi Years & Years.

Lisää pohjoismaista vahvistusta festivaalille tuo ruotsalainen First Aid Kit, joka tekee paluun Ruissaloon tuoreen Ruins-albuminsa menestyksen saattelemana. Kovassa nousussa olevia tähtiä edustavat puolestaan pop-artisti Anne-Marie ja seuraavaksi brittisuuruudeksi tituleerattu Rag’n’Bone Man.

Aiemmin Ruisrock on ilmoittanut ensi kesän esiintyjikseen muun muassa The Chainsmokersin, Marshmellon, Princess Nokian, Tyler, the Creatorin, Cheekin, Alman ja Sunrise Avenuen. Nyt Ruisrock on julkistanut päiväkohtaisen ohjelman nettisivuillaan. Ruisrockia vietetään 6.-8. heinäkuuta.

Lue myös: Weekend Festivalille lisää huippunimiä - Macklemore ja Martin Garrix Suomeen!

Uusimmat