Kuva: Getty Images

Tekeekö Led Zeppelin vihdoin paluun bändin 50-vuotispäivän kunniaksi? Robert Plant salamyhkäisenä

24.02.2018 15:15 - Senja Rapila

Bändin keulahahmo kertoo haastattelussa, että hän on miettinyt paluuta lavoille yhdessä bänditovereidensa kanssa.

Led Zeppelin -yhtyeen keulahahmo Robert Plant kertoo tuoreessa haastattelussa, että on mahdollista, että yhtye lähtee kiertueelle 50-vuotispäivän kunniaksi. Yhtyeen aktiiviura päättyi välittömästi yhtyeen rumpalin, John Bonhamin, kuoltua syyskuussa 1980. 

Mirror-lehti uutisoi, että uutiset ovat yllättäviä faneille, jotka ovat toivoneet yhtyeen "paluuta" jo pitkään. Plant on puolestaan viimeisten vuosikymmenien aikana kieltäytynyt edes harkitsemasta kiertueelle lähtemistä bändikavereidensa Jimmy Pagen ja John Paul Jonesin kanssa.

Plant on aiemmin kommentoinut, ettei tule koskaan enää lähtemään kiertueelle yhtyeen kanssa. Vasta viime vuonna Jimmy Page kertoi julkisesti, että haluaisi jälleen Led Zeppelin -yhtyeen kokoon. Page on viimeisen yhdeksän vuoden ajan yrittänyt aktiivisesti saada yhtyeen keulahahmoa mukaan suunnitelmiinsa.

Yhtyeen perustamisesta on kuitenkin pian jo 50 vuotta, joka on ehkä saanut Plantin pään kääntymään. 

- Olemme suunnitelleet, että kokoonnumme ja keskustelemme asiasta. Mutta vaikka se ei toteutuisi, aiomme silti juhlia, jossain ja jotenkin. Korkki on silloin irti! Plant kertoo.

Bändi teki pikaisen paluun vuonna 2007, mutta ei ole sen jälkeen palannut enää lavoille. Plant on kieltytynyt niin bänditovereidensa houkutteluista kuin keikkamyyjien satojenkin miljoonien eurojen tarjouksistakin.

Lähde: Mirror

Lue myös: Led Zeppelinin klassikkokappale plagiaatti? Yhtye oikeuden eteen toukokuussa

Kilpailut

Uusimmat