Kuva: Getty Images

Kylie Jennerin miesystävä Travis Scott saapuu keikalle Suomeen!

05.03.2018 11:01 - Iiro Myllymäki

Travis Scott nähdään Tampereella järjestettävällä Blockfest-festivaalilla.

Tampereella järjestettävä hiphopiin erikoistunut Blockfest-festivaali on julkistanut uusia esiintyjiä. Suurin nimi uusista julkistuksista on yhdysvaltalaisräppäri Travis Scott, 25, jonka kappaleita on striimattu Spotifyssa satoja miljoonia kertoja.

”Tämän vuoden kysytyin ja odotetuin esiintyjätoive toteutuu! Todellinen suunnannäyttäjä La Flame Travis Scott saapuu Blockfesteille tulevan ”Astroworld”-levyn tiimoilta!” Blockfest tiedottaa.

Musiikkinsa lisäksi Scott tunnetaan myös hänen yksityiselämänsä kuvioista. Scott on tosi-tv-tähti ja meikkiyrittäjä Kylie Jennerin, 20, miesystävä ja vastasyntyneen Stormi-lapsen isä. Pariskunnan ympärillä pyöri erohuhuja Jennerin raskauden aikana, mutta pariskunta ei ole kommentoinut juoruja millään tavalla.

Kylie Jennerin ja Travis Scottin ympärillä alkoi pyöriä suhdehuhuja viime vuoden huhtikuussa, kun kaksikko bongattiin viettämässä yhdessä aikaa juhlissa. Nähtäväksi jää, saapuuko Jenner kultansa kanssa Suomeen. Kun Jenner vielä seurusteli räppäri Tygan kanssa, hän saapui tämän mukana Suomeen, kun Tyga konsertoi Lahdessa kesällä 2016.

Blockfestin kattaukseen lisättiin Travis Scottin lisäksi suomalaisen hiphopin kärkinimi Mikael Gabriel. Aiemmin on tiedotettu, että muun muassa Post Malone, Cheek ja Juicy J esiintyvät Blockfesteillä. Festivaali järjestetään Tampereella 17.-18. elokuuta.

Lue myös: Ensimmäinen kasvokuva Kylie Jennerin tyttärestä julki - mikä söpöläinen!

Lähde: Elle

Kilpailut

Uusimmat