Kuva: Getty Images

Onko tässä ensi kesän kovin hittibiisi?

29.03.2018 13:15 - Reija Saarinen

Kappaleen letkeä lattaritunnelma saattaa olla sellainen, että se saa suomalaiset sekaisin.

Alvaro Soler julkaisi tänään uuden kappaleen, joka kantaa nimeä La Cintura. Letkeitä latinorytmejä sisältävä kappale saattaa hyvinkin olla tulevan kesän kovin hitti, ainakin jos uskomme Bauer Median musiikkipäällikkö Oku Luukkaista.

Luukkaisen mukaan kyseisessä kappaleessa on kasassa kaikki se, mitä hyvältä kesähitiltä vaaditaan.

- Siinä on kaikki mitä suomalaisille tarvitaan. Kun kappaletta kuuntelee, niin tajuaa, että siinähän on Rafaelin enkeliä siinä kappaleessa. Toivon, että Pekka Ruuska kuuntelee tämän kappaleen iloiten. Sen lisäksi siinä on myös Vamos a la playaa, Luukkainen toteaa.

- Tämän lisäksi siinä on myös sellainen koukku, mikä on mielestäni nimenomaan räätälöity suomalaisille. En ole varma, tuleeko tästä hittiä muualla, mutta siinä on jotain sellaista mikä koskettaa suomalaisia.

Luukkaisen mukaan latinorytmeissä on vain sitä jotain, mikä saa meidän juronkin kansamme lanteet keinumaan. Mutta mistä tämä sitten johtuu?

- Ehkä se liittyy siihen, että meidän dna:ssa on myös tango, joka sekin on hyvin intensiivinen tanssi, johon liittyy myös tunteita. Meissä on sisällä se pieni latinotyyppi, joka tykkää siitä meiningistä. Ehkä myös se kontrasti, että me ollaan täällä vuodesta 90 prosenttia kylmyydessä ja pimeydessä, niin tuon tyylinen musiikki tuo siihen sellaisen toivotun kontrastin.

Mitä mieltä sinä olet, onko tässä kesähittiainesta? Biisin pääset kuuntelemaan alta.

Lue myös: Arvostettu suomalaismuusikko paljastaa, miten hittibiisi syntyy

Lue myös: Miltä kuulostaa Nirvanan legendaarinen hittibiisi 1200 ihmisen esittämänä? Upea video näyttää

Kilpailut

Uusimmat