Kuva: Shutterstock

Nyt etsitään tämän kesän kovinta hittiä - mikä on oma suosikkisi?

18.05.2018 14:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kesähitti 2018 -äänestyksen tulos julkaistaan juhannusaattona.

Kesä tuo aina mukanaan myös niin sanottuja kesähittejä, jotka raikaavat niin festareilla kuin puistoissakin. Mutta mikä on se biisi, joka vie voiton tänä vuonna?

KISSin kesähittiäänestys käynnistyi tänään todenteolla. Nyt sinulla on mahdollisuus antaa oma äänesi jo valmiina oleville ehdokkaille tai vaihtoehtoisesti voit tehdä oman ehdotuksesi. Listalle lisätään viikoittain uusia ehdokkaita.

Tällä hetkellä äänestyslistalta löytyvät muun muassa seuraavat ehdokkaat Alvaro Soler, David Guetta, Abreu, Mikael Gabriel sekä Sanni.

Äänestysmahdollisuus on auki 11. kesäkuuta saakka. Tämän jälkeen kisassa jatkavat 10 eniten ääniä saanutta. Voittaja sen sijaan julkaistaan KISSin taajuudella juhannusaattona 22. kesäkuuta.

 - On mahtavaa, että se virallinen kesähitti valitaan jälleen yhdessä. Valinnan takana ei ole mitään tuomaristoa tai arvovaltaista raatia vaan yleisö, joka saa juhannukseen saakka äänestää omia suosikkejaan. On ollut upeaa huomata edellisten vuosien aikana myös se miten artistit olleet innoissaan virallisen kesähitin tittelistä. Kesän 2018 osalta ”Game is on!, toteaa KISSIn Tuottaj Jääskeläinen.

Äänestykseen pääset tästä.

Lue myös: Mikael Gabriel teki kappaleen faneilleen: Tuki pitää minut järjissäni

Kilpailut

Uusimmat