HesaÄijän uuden Hugo Bossi -sinkun musiikkivideo vie retrofanit aikamatkalle - ensinäytössä Voicella

14.09.2018 10:00 - Henna Koste

Somehahmoksi noussut HesaÄijä esittelee Mäkin kanssa tuoreella musiikkivideolla vuosikymmenten räppitrendejä.

Somekansan suosioon lipunut HesaÄijä julkaisee tänään perjantaina debuuttialbuminsa Gyl maar. Albumia on kuunneltu suoratoistopalveluissa ennen julkaisua yli 20 miljoona kertaa, eli se on ylittänyt platinarajan. Albumilla on mukana faneille tuttuja hittejä sekä uusi Hugo Bossi -single. Tuoreella sinkulla HesaÄijän kanssa kuullaan Mäkkiä. Kaksikko pitää tunnelmaa yllä myös tänään ilmestyvällä musiikkivideolla.

HesaÄijä kuvailee, että biisin sanoma on se, että sitten kun vedetään, niin vedetään täysillä. Hugo Bossi -videon on ohjannut ja tuottanut Jaakko Jokela.

”Mul oli idea, mis halusin yhdistää aikaisempie vuosikymmente räppityylilajei ja tää oli täydelline biisi siihe ideaan. Ohjaaja Jaakko Jokelan kans istuttii alas ja miätittii kohtaukset, lokaatiot, vaatetukset jne. kuntoon ja sit ruvettii tekee. Lopputuloksen täydelline aikamatka kaikil retrofaneil”, HesaÄijä kertoo videosta.

Kuten sanottua, monet HesaÄijän kappaleista ovat löytäneet kuulijansa ja rikkoneet platina- ja jopa kultarajoja. Viimeisimpänä niin teki kuluneena kesänä villinnyt Seksihelteet.

Hugo Bossi - kappaleen musiikkivideo on ensinäytössä Voice.fi:llä. Katso se alta. 

Kiss ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Laulajien ensimmäiset musiikkivideot verrattuna uusimpiin - katso millaiset erot

Kilpailut

Uusimmat