Kuva: Getty Images

Sunrise Avenue vetää ensi kesänä stadionkeikan Helsingissä!

23.11.2018 21:40 - Reija Saarinen

Yhtye nousee Helsingin Telia 5G -Areenan lavalle 15. kesäkuuta.

Sunrise Avenue tarjoaa taas harvinaista herkkua suomalaisille faneilleen. Keväällä loppuunmyydylle Hartwall Arenalle esiintynyt Sunrise Avenue nähdään ensi kesänä stadionilla, Helsingin Telia 5G Areenalla lauantaina 15. kesäkuuta. Lipunmyynti konserttiin käynnistyy keskiviikkona 28. marraskuuta Ticketmasterissa.

Samu Haberin luotsaama Sunrise Avenue on yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimmistä yhtyeistä. Yhtyeen albumeita on myyty maailmanlaajuisesti yli 2,5 miljoonaa kappaletta.

Yhtye tunnetaan parhaiten hiteistään Hollywood Hills, I Help You Hate Me, Heartbreak Century, Lifesaver, Forever Yours ja Fairytale Gone Bad.

Harvemmin Suomessa esiintyvän Sunrise Avenuen suomalaisille faneille tarjotaan ensi kesänä herkkua kun yhtye nähdään Töölössä sijaitsevan Telia 5G Areenalla, ulkoilmakonsertissa oikeuksiin pääsevän, mittavan tuotannon kera.

- Viime kesän loppuunmyyty stadionkeikka Seinäjoella oli yksi kesän ehdottomista kohokohdista ja pakkohan meidän on tuoda sama sirkus ensi kesänä Helsinkiin. Keikkailu Suomessa on nykyään niin siistiä, että voitaisiin periaatteessa soittaa täällä vaikka joka viikko, mutta on ihanaa, että saatiin nyt ainakin yksi kunnon keikka Suomeenkin ensi kesäksi, kertoo Sunrise Avenuen johtotähti Samu Haber.

KONSERTTI:

Sunrise Avenue

La 15.6.2019 Telia 5G Areena, Helsinki

Ovet klo 17

LIPUT:

Myyntiin ke 28.11. klo 9

Palvelumaksuineen alkaen 49,50 / 59,50 / 69,50 / 79,50 euroa Ticketmasterista.

Myynnissä myös VIP-paketteja

Lue myös: Samu Haber turrutti pahaa oloa alkoholilla: Joi lonkeroa ennen tv-studioon menoa

Lue myös: Eronnut Samu Haber Anna-lehdessä: "Rakkaudesta luopuminen on joka kerta yhtä tuskallista"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat