Kuva: Henna Koste

Samu Haber turrutti pahaa oloa alkoholilla: Joi lonkeroa ennen tv-studioon menoa

09.07.2018 18:45 - Elisa Jalasjoki

Artisti havahtui loppuvuodesta siihen, että hänellä oli liian monta rautaa tulessa.

Myös huippumenestynyt artisti voi uupua. Sen tietää hyvin myös Sunrise Avenuesta tunnettu laulaja-lauluntekijä Samu Haber, 42. 

Haber kertoo Voice.fi:n haastattelussa olleensa viime vuodenvaihteessa niin loppu, että joutui lopulta turvautumaan alkoholiin, ennen kuin kykeni menemään tv-studioon. 

- Vaikeat hetket ovat niitä jalkakyykkäysvaiheita, kun pitää vaan purra huulta ja jaksaa vielä, mies kuvailee läpikäymiään tunteita. 

Artistilla oli ollut jo pitkään monta rautaa tulessa. Hän oli muun muassa vetänyt kuusi vuotta putkeen prime time -televisiota sekä Saksassa että Suomessa. Haber on ollut mukana muun muassa neljällä Voice of Germany -kaudella, sekä yhdellä Vain Elämää -kaudella.

Voice of Germanyn semifinaalissa Haber kuvailee olleensa lähes paniikinomaisessa tilassa. Hän kertoo vihanneensa kieltä, jonka puhumista ei tuntunut yrityksistään huolimatta oppivan. Mies oli lopen uupunut. Pelkästään viime vuoden aikana hänellä oli yli 200 matkustuspäivää.

- Sitten havahduinkin olevani siinä siivouskomeron vieressä, vähän jemmassa - ja juovani kolme lonkeroa ennen kuin pystyin menemään sinne tv-studioon. Minulla oli niin paha olla. 

Onneksi tilanne onnistui kuitenkin myös havahduttamaan artistin tilanteen vakavuudesta.

- Silloin kyllä ajattelin, että nyt on otettava vähän taukoa. 

Lue myös: Samu Haberin kielitaidottomuudesta koitui ongelmia - turvautui viinipulloon

Lue myös: Nuoren fanin sanat herkistivät Samu Haberin: "Sinulla on varmaan paljon surua sisälläsi"

Kilpailut

Uusimmat