Kuva: AOP

K.K. Downing keskustelee soittamisesta Judas Priestissä - "Älä koskaan sano ei koskaan"

07.01.2019 14:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Downing lopetti Priestissä vuonna 2011 ja hänen paikkansa otti Richie Faulkner

Judas Priestin legendaarinen kitaristi K.K. Downing, 67, soitti yhtyeessä vuosina 1970-2011 ja on sen jälkeen puhunut paljon mediassa siitä, että soittaisiko hän vielä Priestissä, jos kutsu kävisi. Nyt asiasta käytiin keskustelua Backstage Axxessin haastattelussa, kun mieheltä kysyttiin, palaisiko hän vielä yhtyeeseen.

- Niin kuin sanotaan, älä koskaan sano ei koskaan. Kaikki on kiinni siitä, miten asiasta kysyttäisiin: Halutaanko minut oikeasti takaisin vai halutaanko minut takaisin vain sen takia, että joku levy-yhtiöstä haluaa sitä. Todennäköisesti kaikki eivät ole yhtä herkkiä kuin minä, mutta paluu riippuisi siitä, miten asiaa kysyttäisiin, Downing kertoo ja jatkaa vertaamalla asiaa suhteisiin.

- Olen ollut muutamassa parisuhteessa elämäni aikana ja naiset ovat usein sanoneet minulle: "Tiedätkö, että ongelma ei ole siinä, mitä sanot, vaan miten sen sanot". Olen ottanut tuon jutun elämääni. Kaikki riippuu kysymyksestä ja miten sen esittää: Äänensävy, ajoitus ja kaikki se.

Downing lopetti Priestissä vuonna 2011 ja hänen paikkansa otti Richie Faulkner, jota Downing on kutsunut kloonikseen. Saapa nähdä, palaako legenda enää yhtyeeseen, sillä muun muassa bändin basisti Ian Hill on sanonut, että Downingin paikka on jo täytetty.

Lue myös: Entinen Judas Priest -kitaristi avautuu - "Aivan kun minut olisi kloonattu"

Lue myös: Judas Priest -legenda tylyttää bändikavereitaan: "Eivät tunnusta arvoani!"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat