Kuva: Mikko Räsänen

Metallica-kitaristin talo ei meinaa käydä kaupaksi - joutui tiputtamaan hintaa roimasti

10.01.2019 12:45 - Lauri Kujanpää

Talo on rakennettu vuonna 1926 ja siinä on muun muassa neljä makuuhuonetta, neljä kylpyhuonetta, olohuone, ruokailutila ja suuri perhetila mediakeskuksella varustettuna.

Metallican kitaristinta tunnettu Kirk Hammet, 56, on yrittänyt jo tovin myydä taloaan. Talo oli ensin myynnissä vuonna 2017 16 miljoonan dollarin, eli noin 14 miljoonan euron hintaan ja sen jälkeen muusikko tiputti hintaa muutaman kerran, kunnes hän veti sen pois markkinoilta. Seuraavaksi talo tuli takaisin myyntiin ensin 13 miljoonalla dollarilla ja nyt Hammet on pudottanut hinnan 11,9 miljoonaan.

Talo on rakennettu vuonna 1926 ja siinä on muun muassa neljä makuuhuonetta, 4 kylpyhuonetta, olohuone, ruokailutila ja suuri perhetila mediakeskuksella varustettuna.

Rock 100.5 -radion haastattelussa Hammetilta kysyttiin, kyllästyttääkö häntä ikinä olla miljonääri. Näin hän vastasi:

- Tiedätkös, siinä tulee paljon erilaisia ongelmia. En ole itse kovin hyvä säästämään rahaa, ja käytänkin sitä esimerkiksi sarjakuviin, elokuvajulisteisiin, kauhutavaroihin ja kitaroihin. Elän vain elämääni. Olen myös melko antelias, Hammet vastasi.

Jos sinulla sattuu olemaan kymmenen miljoonaa ylimääräistä ja olet kova Metallica-fani, niin tässä on nyt oiva tilaisuus.

Lue myös: Metallican Kirk Hammet sooloalbumistaan: "Se ei olisi metallia ollenkaan"

Lue myös: Kirk Hammet: Kasassa on paljon hyviä kappaleita

Lue myös: Kirk Hammett täyttää tänään 52 vuotta - valitse paras kitarasoolo

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat