Kuva: AOP

Poliitikko käytti Twisted Sisterin musiikkia luvatta - Dee Snider jyrähtää

01.02.2019 08:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Asia on menossa Sniderin mukaan oikeuteen asti.

Twisted Sister -keulakuva Dee Snider, 63, ei voi sietää, että hänen musiikkiaan varastetaan. Eräs australialaispoliitikko nimeltään Clive Palmer on käyttänyt luvatta yhtyeen We´re Not Gonna Take It -kappaletta omissa vaalimainoksissaan. Mainoksessa lauletaan vielä samalla melodialla, kuin legendaarisen kappaleen kertosäkeessä, mutta eri sanoilla.

"Australia ain't gonna cop it, no Australia's not gonna cop it, Aussies not gonna cop it any more", kuuluu mainoksen laulanta, kun alkuperäisesti Snider laulaa: "Oh we're not gonna take it, no we ain't gonna take it, oh we're not gonna take it anymore."

Snider, joka on tällä hetkellä Australiassa, osallistui Today-ohjelman haastatteluun ja jyrähti asiasta. Hän syytti Palmerin laulua "kauheaksi kopioksi" ja jatkoi:

- Kun käyttää laulua ilman oikeutta, niin rikkoo samalla lakia. Hän on rikollinen ja hän varastaa musiikkiani. Hän kieltäytyy maksamasta rojaleteja, joita hänen pitäisi pulittaa varsinkin kaupallisessa kampanjassa.

- Tietääkseni hän lähestyi minun kustantamoani ja laittoi asiasta ehdotuksen, mutta ei koskaan maksanut mitään ja käytti laulua mainoksissa lopulta ilman lupaa.

Asia on menossa Sniderin mukaan oikeuteen asti. Myös Yhdysvaltain nykyinen presidentti Donald Trump käytti aikoinaan samaa kappaletta omissa tilaisuuksissaan, mutta Snider kielsi tämän. 

Lue myös: Twisted Sister -muusikko pelkäsi sairastuvansa syöpään - lopulta pelko toteutui

Lue myös: Twisted Sister -bändin keulahahmo julkaisee sooloalbumin

Lähde: Blabbermouth

Suosittelemme

Uusimmat