Kuva: Senja Rapila

Red Hot Chili Peppers striimaa konserttinsa Gizan pyramideilta - "Sydämeni räjähtää innosta"

13.03.2019 08:15 - Lauri Kujanpää - Luettu 268 kertaa

Konsertti alkaa YouTuben mukaan kello 20.00.

Jättisuosiota nauttiva rock-retkue Red Hot Chili Peppers striimaa tulevan konserttinsa Gizan pyramideilta Egyptistä. Yhtye ilmoittaa asiasta kotisivuillaan.

- Ennen jokaista uutta paikkaa minun kehoni kutisee jännityksestä, kun saa kokea uusia mysteerejä, nauttia uudesta kulttuurista, mahdollisuudesta saada uusia ystäviä, maistaa uutta ruokaa, haistaa uusia makuja ja imeä uusia rytmejä, yhtyeen basisti Flea, 56, kertoo tiedotteessa ja jatkaa.

- Minun sydämeni räjähtää innosta, kun saamme esiintyä Egyptissä, Olen niin kiitollinen tästä kokemuksesta.

Konsertti järjestetään 15. maaliskuuta ja se striimataan livenä YouTubessa. Suoratoistopalvelun mukaan konsertti alkaa kello 20.00.

Show nähdään myös Twitterissä sekä Facebookissa. Yhtyeen ilmoittavat aikataulut ovat: 9pm EET / 7pm GMT / 2pm EST / 11am PST.

Linkin näet alta, johon kannattaa palata muutaman päivän päästä.

Video näkyy tästä, jos upotus ei toimi.

Lue myös: Red Hot Chili Peppers -laulaja avautuu sairaalareissusta: "Voin hyvin, en loistavasti"

Lue myös: Red Hot Chili Peppersin entinen kitaristi teki ikävän teon kollegalleen - "En nähnyt kitaraa enää"

Lähde: Red Hot Chili Peppers Website

Uusimmat