Kuva: AOP

Dave Mustaine puhuu tulevasta Megadeth-albumista - julkaisu jo tänä vuonna?

14.03.2019 17:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Megadeth julkaisee myös kuvakirjan.

Megadeth-yhtyeen perustaja ja johtohahmo Dave Mustaine, 57, kertoi Kerrang-lehden tuoreessa haastattelussa, että bändin 16. albumi julkaistaisiin jo kenties tänä vuonna.

- Toivotaan, että se ehtii tälle vuodelle. Ajattelin ensin, että se tulisi jo kesällä, mutta olemme olleet pitkään kiertueella, ja kun tulimme kotiin, kaikki lähtivat eri suuntiin. Esimerkiksi rumpali Dirk Verbeuren ei ole ollut bändissä kovinkaan kauaa eikä siis saa hirveästi tuloja siitä. Siksi pitää tukea sitä, että hänellä on mahdollisuus soittaa muissakin yhtyeissä, kun Megadeth ei ole kiertueella.

Mustaine kertoo, että on kirjoittanut kahdeksan kappaletta.

- Minulla on noin kahdeksan kappaletta sävellettynä, ja niistä kolme ovat täysin valmiita. Muutkin saavat tuoda ideoita, joten pitää vain löytää aika päästä samaan huoneeseen ja inspiroitua.

Yhtye julkaisee myös kuvakirjan Death By Design, jonka tarinat on tehty Megadethin kappaleiden kautta. Kerrang kysyi Mustainelta, että mikä tekee Megadethin musiikista visuaalista kerrontaa, ja mies vastasi seuraavasti:

- Jos lyriikat eivät merkitse minulle mitään, ei ole mitään kirjoitettavaa. Minusta laulut ovat tarinoita ja kirjoitan siitä näkökulmasta. Esimerkiksi meidän suurin laulumme, Trust, joka oli listaykkösenä Yhdysvalloissa, on tarina. Se ei ole mikään sellainen laulu, jossa vain lauletaan epämääräisiä sanoja rytmin mukana.

Lue myös: Megadethin Dave Mustaine haluaa metallimusiikille toisen kategorian Grammy-gaalaan

Lue myös: Entinen Megadeth -kitaristi meinasi hakea Madonnan yhtyeeseen - "Olin silloin koditon"

Lähde: Kerrang

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat