Kuva: AOP

Beyoncé-fanin tunteikas ilme räjäytti netin nauramaan - katso hitiksi noussut kuva

18.04.2019 16:45 - Iiro Myllymäki

Beyoncén tuoreessa Netflix-dokumentissa esiintyvä nuori nainen ilahtui saamastaan huomiosta.

Beyoncé, 37, ilahdutti eilen keskiviikkona faninsa julkaisemalla suoratoistopalvelu Netflixissä Homecoming-nimisen dokumentin ja dokumenttiin liittyvän livealbumin. Dokumentissa kuvataan, miten supertähti valmistautui megalomaaniseen vuoden 2018 Coachella-festivaalin keikkaansa, ja livealbumilla puolestaan kuullaan koko keikka tallenteena. Netflix-dokumentissa nähdään myös pätkiä jo ikoniseen asemaan nousseesta festarishow’sta.

Coachella-esiintyminen herätti faneissa suuria tunteita, ja heidän tunnereaktioitaan päästiin ihailemaan myös tuoreessa dokumentissa. Erityisesti yhden nuoren naisen häkeltyneen innostunut ilme on herättänyt huomiota, ja ilmeestä tulikin välittömästi nettimeemi. Jos twiitti ei näy alla, klikkaa tästä.

Buzzfeed kirjoittaa, että tämä innostunut fani on nyt onnistuttu löytämään. Nainen on 19-vuotias Sydney Hardeman, ja hän on antanut lausunnon Buzzfeedille yhtäkkisestä nettisuosiostaan.

- Odotin näkeväni itseni dokumentissa, koska kameramies kuvasi naamaani koko ajan. Ilahduin niin paljon siitä, että näyn dokumentissa, koska se tarkoittaa sitä, että Beyoncé tietää nyt kasvoni, Hardeman kertoo.

Nuori nainen on muutenkin sitä mieltä, että dokumentti oli Beyoncélta erityislaatuinen julkaisu.

- Oli upeaa nähdä, mitä kaikkea tuon mielestäni kaikkien aikojen upeimman esityksen valmistelu vaati.

Nyt kuvakaappausta naisen ilmeestä on jaettu Twitterissä lukemattomia kertoja. Nainen itse jakoi videopätkän tuosta kyseisestä dokumentin kohdasta. Jos twiitti ei näy alla, klikkaa tästä.

Beyoncén Coachella-esiintyminen oli historiallinen monessakin mielessä. Nainen oli ensimmäinen musta nainen, joka on ollut kyseisen festarin pääesiintyjänä. Beyoncé antoi alkuperänsä näkyä ja kuulua koko show’n konseptissa. Beyoncé halusi esiintymisellään kunnioittaa afroamerikkalaisia korkeakouluja, ja monilla show’n esiintyjistä oli omakohtaista kokemusta tällaisista korkeakouluista.

- Tämä oli yksi haastavimmista töistä, joita olen koskaan ottanut tehdäkseni. Tiesin, että minun täytyy puskea itseäni ja koko tiimiäni olemaan enemmän kuin upeita, olemaan legendaarisia. Tiesimme, että mitään tällaista ei ollut tehty festivaalitasolla aiemmin, ja lopputuloksen piti olla mahdollisimman ikoninen, Beyoncé kuvailee dokumentin tiedotteessa.

Voit katsoa dokumentin trailerin alta.

Lue myös: Näyttelijämiehen käytös Beyoncéa kohtaan nostatti kohun: "Ei ole oikein suudella noin!"

Lue myös: Beyoncén tiukkaakin tiukempi minimekko kerää suitsutusta faneilta: "Nainen punaisissa, kuumaa!"

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat