Kuva: AOP

Ariana Granden Coachella-keikkapalkkio huimaa päätä, somessa ihastellaan - "Rahan kuningatar"

16.04.2019 13:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Nainen tienaa kahdesta keikasta monien miljoonien summan.

Viime viikonloppu oli ensimmäinen kahdesta viikonlopusta, kun Coachella-musiikkifestivaali järjestettiin Yhdysvalloissa Kaliforniassa. Koko festivaalin halutuimman esiintymispaikan, eli sunnuntai-illan pääesiintyjän paikan, nappasi tänä vuonna poptähti Ariana Grande, 25. Variety-lehden tietojen mukaan nainen tienasi esiintymisestään sievoisen summan, joka ylittää reippaasti keskimääräisen pääesiintyjän tienestit festivaalilla.

Lehti kertoo, että Grande tienaa kahdesta Coachella-keikastaan noin seitsemän miljoonaa euroa. Tämä on noin kaksi kertaa suurempi summa kuin festarin pääesiintyjälle yleensä maksetaan. Kaksi vuotta sitten yksi festivaalin perustajista kertoi haastattelussa, että yleensä pääesiintyjä tienaa kahdesta keikastaan 2,6-4,4 miljoonaa euroa.

Ariana Granden suuri palkkakuitti selittyy toki osaltaan naisen huikealla suosiolla, mutta myös esiintymiseen liittyvillä kulissien takaisilla väännöillä. Alun perin festivaalin pääesiintyjänä oli tarkoitus nähdä räppäri Kanye West, mutta lehtitietojen mukaan miehen kanssa ei päästy yhteisymmärrykseen lavastukseen liittyvistä asioista. Ariana Grande saatiinkin mukaan suhteellisen lyhyellä varoitusajalla.

Ariana Granden festaritienestit on otettu ilolla vastaan hänen faniensa keskuudessa.

”Rahan kuningatar”, on kommentoitu Twitterissä.

”Hän ansaitsee tuon”, on myös kirjoitettu.

”Ei hullumpi palkkapäivä”, on yksi kommentoinut.

Ariana Grande toi Coachellaan pääpiirteissään saman esityksen, joka nähdään myös Suomessa lokakuussa. Festariesiintymisessä nähtiin kuitenkin pientä ekstraa, kun lavalle marssitettiin useita tähtivieraita. Naisen kanssa esiintyi räppärit Nicki Minaj ja Diddy, ja keikalla nähtiin myös poikabändi NSYNC, tosin ilman Justin Timberlakea.

Lue myös: Ariana Grande julkaisi kuvan aivoistaan tärkeän asian vuoksi: "Tämä ei ole vitsi"

Lähteet: Variety, Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat