Kuva: Handout

Hector kiertueelle loppuvuodesta - katso kaikki keikkapaikat

08.05.2019 10:00 - Reija Saarinen

Konserttikiertue päättyy Helsingin Hartwall Arenalle joulukuussa.

Hector lähtee loppuvuodesta konserttisalikiertueelle. HEXIT-kiertue päättyy Helsingin Hartwall Arenalle 12. joulukuuta. Huippumuusikoista koostuvan bändinsä kanssa pitkästä aikaa konsertoiva Hector nähdään Turussa, Oulussa, Tampereella ja Jyväskylässä.

Luvassa on mestarin suurimpien hittien ohella myös harvoin kuultuja kappaleita vuosien ja vuosikymmenten ajalta sekä valikoima uusia lauluja hänen yhä kasvaneelle Power Bandilleen sovitettuina. 

- Tämä on tietenkin myös korvaava rundi viime joulukuussa peruuntuneelle minikiertueellemme, joka jäi lähtökuoppiin silloisten terveydellisten syiden takia. Olihan se pettymys niin itselle kuin jo liput hankkineelle yleisölle. Nyt olen taas kondiksessa ja intoa täynnä! HEXIT-kiertue tehdään ”isolla kädellä” niin puitteiltaan kuin sisällöiltään, enkä tiedä tulenko tämän jälkeen tekemään enää mitään tämän kaltaista rundia. Edellinen, kolmen vuoden takainen 50-vuotis taiteilijajuhlakiertue oli upea kokemus, mutta se oli oma konseptinsa. Nyt on luvassa vielä entistäkin ehompi Power Band, jonka kanssa työskentely tuottaa aina yllätysefektejä. Visuaalinen toteutus on myös nyt tarkkaan rakennettu biisi biisiltä. Jos tuo kiertueen nimeksi hahmottelemani HEXIT tuntuu kryptiseltä tai banaalilta, olkoon se sitä. Kerron viimeistään Hartwall Arenalla mitä se tarkoittaa.

Ensimmäisen albuminsa vuonna 1972 julkaisseen Hectorin tuotannossa on suuri määrä koko kansakunnan tuntemia ja rakastamia hittejä, kuten Mandoliinimies, Lumi teki enkelin eteiseen, Herra Mirandos, Asfalttiprinssi, Ake, Make, Pera ja mä, Hannikaisen baari, Jos sä tahdot niin, Juodaan viinaa, Yhtenä iltana ja Kuunnellaan vaan taivasta.

HEXIT-KIERTUE

30.11 VAASA, Jäähalli

5.12 TURKU, Gatorade Areena

7.12 OULU, Uusi Teatria

8.12 JYVÄSKYLÄ, Pavilijonki

10.12. TAMPERE, Tampere-talo

12.12 HELSINKI, Hartwall Arena

LIPUT: 

Jyväskylän, Tampereen ja Turun liput ovat jo myynnissä. Kiertueen muiden paikkakuntien liput tulevat myyntiin Ticketmasteriin, Lippupisteeseen ja Menolippuun 15. toukokuuta klo 10:00.

Liput 29,50 - 69,50 € palvelumaksuineen

Lue myös: IL: Hector sai taiteilijaeläkkeen - "Tämä on iloinen uutinen"

Lue myös: Hector sai sairauskohtauksen - toipuu parhaillaan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat