Kuva: AOP

Maailman rikkain naisartisti selvitettiin - Rihanna ohitti jopa Madonnan!

05.06.2019 16:15 - Iiro Myllymäki

Forbesin mukaan Rihannan nettovarallisuus on huimat yli 530 miljoonaa euroa.

Hittejä vuodesta 2005 lähtien tahkonnut Rihanna, 31, on onnistunut nousemaan maailman rikkaimmaksi naisartistiksi, kertoo talouslehti Forbes. Rihannan (koko nimeltään Robyn Rihanna Fenty) nettovarallisuuden arvioidaan olevan peräti noin 532,5 miljoonaa euroa.

Näin ollen Rihanna jättää taakseen muun muassa Madonnan (noin 506 miljoonaa euroa), Céline Dionin (noin 400 miljoonaa euroa) ja Beyoncén (noin 355 miljoonaa euroa). Kaikilla edellä mainituilla artisteilla on takanaan huomattavasti pidempi ura kuin Rihannalla, joten barbadoslaisen tähden ykköspaikka on sitäkin suurempi saavutus.

Forbes kertoo, että suurin osa Rihannan varallisuudesta ei tule musiikista. Nainen on saanut suuren suosion ja suuret rahat myös kauneusbisneksessä. Nainen omistaa yhdessä LVMH-luksusmerkin kanssa Fenty Beauty -meikkibrändin, joka lanseerattiin syyskuussa 2017. Siitä tuli heti valtava menestys, ja merkin on arveltu tuottaneen noin 88,7 miljoonaa euroa jo ensimmäisen viikon aikana.

Naisen bisnekset ovat laajentuneet myös alusvaatteisiin. Nainen omistaa osittain Savage X Fenty -alusvaatebrändin, ja nainen on suuntaamassa enemmänkin vaatebisneksen puoleen. Toukokuussa Rihanna julkisti tiedon, että hän perustaa Fenty-vaatemerkin, jonka tarkoituksena on tuottaa korkealaatuisia vaatteita, kenkiä, asusteita ja koruja.

Edellisen albuminsa Anti Rihanna julkaisi tammikuussa 2016.

Lue myös: Rihanna näytti, kuinka hänen nimensä lausutaan - fanit hämmästyivät

Lue myös: Rihanna on superseksikäs näky pitsialusvaatteissaan - katso kuuma otos

Lähde: Forbes

Kilpailut

Uusimmat