Kuva: AOP

Ghost-keulakuva ei kuuntele vanhoja levyjään - puhuu myös tulevaisuudesta

01.08.2019 10:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Prequelle nousi muun muassa Suomessa albumilistan ykköspaikalle.

Ghost julkaisi tuoreimman albuminsa Prequelle viime vuoden kesäkuussa. Albumi nousi muun muassa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa albumilistan kärkipaikalle. Myös Yhdysvalloissa Prequelle pärjäsi komeasti, sillä se nousi Billboard 200 -listalla sijalle 3.

Yhtyeen keulakuva Tobias Forge, 38, kertoi All Things Loud -julkaisun haastattelussa, että ei kuuntele enää kyseistä levyä.

- En enää ajattele sitä. Jos käyttäisin bisnestermejä, voisin sanoa, että albumi vei meidät sinne, minne unelmoimmekin. Siltä osin se on ollut uskomaton.

- Albumi oli todella rehellinen eikä se ollut ollenkaan samanlainen, mitä olemme ennen tehneet. Pidän kyllä siitä, mutta en kuuntele sitä. Mutta niin käy joka kerta: Kun teen levyn ja alamme soittaa sitä livenä, lopetan sen kuuntelemisen.

Tulevaisuudesta puhuttaessa, Forge haluaisi muun muassa soittaa kitaraa jossain toisessa bändissä sekä ohjata elokuvan.

- Minulla ei ole unelmia tehdä toista suurta juttua, kuten Dave Grohl teki. Ensin hän soitti Nirvanassa rumpuja ja sitten lauloi Foo Fightersissa. Haluaisin soittaa toisessa yhtyeessä esimerkiksi vain kitaraa ja nauttia musiikista. Sen ei tarvitsisi olla mitään isoa.

- Heti kun saan mahdollisuuden elokuvaan, tartun siihen. Ideana olisi tehdä kokopitkä filmi, joka olisi samankaltainen Cardinal Copia -videosarjan kanssa ja se sisältäisi myös muut bändin hahmot.

Lue myös: Ghost astumassa synkemmille vesille - johtohahmo Tobias Forge puhuu tulevasta albumista

Lue myös: Ghost-keulakuva Tobias Forge työskentelee uuden materiaalin parissa - levy ulkona jo ensi vuonna?

Lähde: All Things Loud

Kilpailut

Uusimmat