Kuva: AOP

Kollega: Edesmennyt Pantera-rumpali Vinnie Paul pelkäsi kuolemaa

20.08.2019 15:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Paulin rumpuraitoja on kuultavissa seuraavalla Hellyeah-albumilla.

Kesäkuussa 2018 menehtynyt Pantera-rumpali Vinnie Paul oli aina huolissaan terveydestään, kertoo miehen kollega Tom Maxwell, joka soitti Paulin kanssa Hellyeah-yhtyeessä.

Maxwell sanoi Midwest Beatdown -julkaisun haastattelussa, että että varsinkin rokkimaailman äkkinäiset kuolemat saivat Paulin aina huolestumaan.

- Joka kerta, kun joku alallamme kuoli, kuten Chris Cornell ja muut, Paul otti asian hyvin raskaasti. Hän aina pelkäsi, että kuolema tulee hänellekin. Paulilla oli tapana mitata jatkuvasti verenpaineitaan, ja toivon, että hän olisi mennyt lääkärille nopeammin. Ehkä silloin oltaisiin voitu estää jotain...

- Hän kuitenkin aina pelkäsi kuolemaa, ja on outoa, että se sattui juuri hänelle niin nopeasti.

Paul menetti veljensä, Pantera-kitaristin Dimebag Darrellin, karmivalla tavalla. Darrell nimittäin ammuttiin lavalle kesken Damageplan-yhtyeen konsertin. Vinnie Paul soitti bändissä rumpuja ja näki koko tilanteen.

- Se, että Paul liittyi Hellyeahiin, vaati häneltä todella paljon. Hän sanoi meille useasti, että pelastimme hänen elämänsä. Luulen, että jos lopettaisimme yhtyeen nyt kokonaan, hän olisi pettynyt meihin.

Hellyeah on julkaisemassa albumin Welcome Home, jolla kuullaan vielä Paulin rumpuraitoja. Albumin julkaisupäivämäärä on 27. syyskuuta.

Lue myös: Panteran Vinnie Paul on menehtynyt 54-vuotiaana

Lue myös: Panteran Vinnie Paulin testamentti julki - suurin osa omaisuudesta parhaalle ystävälle

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat