Kuva: AOP

Sebastian Bach esitti Skid Row´n debyytin kokonaisuudessaan - heitti kuitin vanhoille kollegoille

16.09.2019 23:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Skid Row'n debyyttialbumia on myyty maailmanlaajuisesti miljoonia.

Skid Row -yhtyeen keulakuvana maailmanmaineeseen noussut Sebastian Bach, 51, kertoi kesäkuussa, että aikoo juhlia yhtyeen debyyttialbumia Skid Row´ta, joka on myynyt maailmanlaajuisesti miljoonia kappaleita. Hän nimittäin paljasti, että aikoo soittaa debyytin alusta loppuun ja kutsui vielä muutkin ex-kollegansa mukaan.

- Haluan sanoa nyt, että jokainen Skid Row´n alkuperäinen jäsen, joita on viisi, ovat tervetulleita keikoille mukaan lavalle jammailemaan. En usko, että niin tulee tapahtumaan, mutta heitän pallon heille, Bach sanoi SiriusXM:n haastattelussa.

Nyt Bach on tehnyt lupauksistaan totta ja aloittanut kiertämisen debyyttialbumin merkeissä. Bach oli esittänyt levyn kokonaisuudessaan muun muassa elokuun 31. päivä Charlottessa, mistä on levinnyt myös fanien kuvaamia videoita.

Bach oli myös heittänyt pienen kuitin Rolling Stone -lehden haastattelussa vanhoille yhtyetovereilleen, jotka eivät halunneet osallistua juhliin mukaan.

-  Luulen, että kyse on egosta. He eivät pidä siitä, että saan huomiota ja he eivät. Näen jo heidät vihaisina, sillä myyn keikkoja loppuun eivätkä he ole osana sitä, Bach kommentoi.

Videoita näet alta.

Lue myös: Sebastian Bach esitti avoimen kutsun Skid Row'n jäsenille - "Pallo on heitetty"

Lue myös: Sebastian Bach juhlii Skid Row'n debyyttialbumia - "Siitä tulee mahtavaa!"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat