Kuva: AOP

Lady Gagan ytimekäs twiitti Adelesta hämmentää faneja: "Oletko vetänyt kamaa?"

02.10.2019 11:45 - Iiro Myllymäki

Fanit miettivät, vitsaileeko Gaga vai vihjaako hän tulevasta yhteistyöstä.

Popin supertähti Lady Gaga, 33, on saanut fanit hämmennyksiin viittaamalla twiitissään toiseen popin supertähteen Adeleen, 31. Eikä viittaus ollut mikä tahansa viittaus, vaan nainen ilmoitti nimeävänsä tulevan albuminsa kyseisellä nimellä.

”Nimeän seuraavan albumini ADELE:ksi”, Gaga twiittasi. Jos twiitti ei näy alla, klikkaa tästä.

Naisen ytimekäs tokaisu on saanut fanit spekuloimaan. Jotkut uskovat Gagan vain vitsailevan ja osoittavan twiitillään kunnioituksensa Adelelle, kun taas jotkut epäilevät, että kyseessä saattaisi olla vihjaus tulevasta musiikillisesta yhteistyöstä. Jotkut epäilevät, että Gaga on twiitannut kännissä. Lady Gagan edellisen studioalbumin nimi oli Joanne ja se viittasi naisen isän menehtyneeseen siskoon, joten on myös spekuloitu, voisiko Adele sittenkin olla jonkun Lady Gagan sukulaisen nimi. Gagan twiitti on kerännyt muun muassa seuraavanlaisia kommentteja:

"Oletko vetänyt kamaa?"

"Älä kiusoittele meitä."

"Aiotko tehdä yhteistyötä Adelen kanssa? Omg."

Lady Gaga on joka tapauksessa aiemmin vahvistanut, että hänen kuudes studioalbuminsa on tekeillä. Fanit ovat odottaneet tietoja albumista kuin kuuta nousevaa, sillä edellisen levyn julkaisusta on kulunut jo kolme vuotta. Tällä välillä Lady Gaga on toki ollut näkyvästi esillä A Star Is Born -elokuvan pääroolin ja elokuvan soundtrackin myötä.

Lady Gaga ja Adele ovat poseeranneet vuosien varrella muutamissa julkisuuteen levinneissä yhteiskuvissa, ja molemmat ovat puhuneet arvostuksestaan toinen toistaan kohtaan.

Lue myös: Lady Gagan suhdehuhut syvenevät - tuore somepäivitys ei ainakaan vähennä epäilyjä

Lue myös: Löysikö Adele uuden rakkauden? Huhutaan tapailevan muusikkotähteä

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat