Kuva: AOP

Kollegat tukevat Metallica-laulajaa: "Hienoa, että haet apua"

02.10.2019 14:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Muun muassa Tony Iommi tsemppaa Hetfieldia.

Metallica tiedotti viime perjantaina Facebook-sivullaan, että joutuu siirtämään kiertuettaan Australiassa ja Uudessa-Seelannissa, sillä laulaja James Hetflied, 56, on päätynyt vieroitukseen. Tiedotteen mukaan Hetfield on kamppaillut addiktionsa kanssa jo useampia vuosia.

Jos julkaisu ei näy, katso se tästä.

Useat Hetfieldin kollegat ovat yhtyetovereiden lisäksi tsempanneet miestä. Muun muassa Black Sabbathin Tony Iommi kirjoittaa sosiaalisessa mediassa, että on hienoa, kun Hetfield haki apua.

"Hienoa, että haet apua, James. Pidän sinua ystävänäni ja toivon sinulle kaikkea hyvää toipumiseen. Odotan, että näemme taas pian", Iommi kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, paina tästä.

Myös Lamb Of Godin laulaja Randy Blythe on toivonut Hetfieldille voimia.

"Itse onnistuin pääsemään alkoholista irti, kun kiersimme Metallican kanssa yhdeksän vuotta sitten. Tuolla kiertueella James ja jotkut henkilökunnasta olivat myös selvinpäin ja se auttoi asiassa paljon, kun minun ei tarvinut yksin olla juomatta. En olisi pystynyt siihen ilman heitä. Hienoa, että James on nyt oikeassa paikassa ja on mennyt sinne omasta halusta. Hän haluaa voittaa addiktionsa ja kunnioitan sitä suuresti. Tiedän alkoholistina, kuinka vaikeaa tuo on."

Lue myös: Missikaunotar piti Metallica-t-paitaa suorassa tv-lähetyksessä - ei osannut nimetä yhtään biisiä

Lue myös: Metallica-rumpali paljastaa suosikkihetkensä S&M2-konsertista - "Sain kylmiä väreitä!"

Lähde: Blabbermouth

Uusimmat