Kuva: AOP

"Yleisö nautti" - Snoop Dogg ei suostu pyytämään anteeksi kohuesitystään koko perheen tapahtumassa

09.10.2019 12:45 - Iiro Myllymäki

Räppärin esitys piti sisällään huumeviittauksia ja seksikästä tankotanssia.

Räppäri Snoop Dogg, 47, on noussut otsikoihin esiinnyttyään Kansasissa järjestetyssä suuressa koripallotapahtumassa. Kansasin yliopiston vuosittaisessa tapahtumassa yleisössä nähdään myös lapsiperheitä, ja monet ovat kritisoineet Snoop Doggin esitystä siitä, että se ei ollut lapsiystävällinen. Reilun puolen tunnin esitys piti sisällään muun muassa perheen pienimmille sopimattomia lyriikoita, vähäpukeisten naisten esittämää seksikästä tankotanssia ja tekorahan ampumista ilmaan. Esityksessä nähtiin myös maskotti, joka piteli isoa marijuanasätkää. Snoop Dogg on tunnettu kannabismyönteisyydestään.

Esityksestä seurannut kohu johti siihen, että tapahtumaa järjestänyt Kansasin yliopiston urheilujohtaja Jeff Long on pahoitellut esitystä tiedotteessa. Miehen mukaan Snoop Doggille oli painotettu, että yliopisto odottaa esityksen olevan siistitty kaikesta kiistanalaisesta materiaalista.

- Otan täyden vastuun siitä, että en täysin selvittänyt kaikkia yksityiskohtia esityksestä, ja esitän henkilökohtaiset pahoitteluni kaikille, jotka loukkaantuivat esityksestä, Jeff Long sanoo.

Jos alla oleva video ei näy, klikkaa tästä.

Snoop Dogg on nyt itse kommentoinut kohua Howard Sternin radio-ohjelmassa. Räppärin mukaan Kansasin yliopisto tiesi, mitä esitys tulisi pitämään sisällään. Hänen kokemansa mukaan esitys upposi yleisöön.

- Yleisö nautti esityksestä. En tiedä, mitä tässä nyt kohistaan, Snoop Dogg sanoo.

Esityksen jälkimainingeissa on liikkunut huhuja, että Snoop Dogg olisi pyydetty poistumaan paikalta heti esityksensä jälkeen. Tämän mies kiistää jyrkästi.

- Se on valhe. Minulla oli todella hauskaa. Jäin hengaamaan koripallojoukkueiden kanssa, Snoop Dogg sanoo.

- Kun maksat Snoop Doggista, saat Snoop Doggia, mies summaa.

Kansasin yliopisto on järjestänyt koripallotapahtumaa jo 35 vuoden ajan, ja tapahtumassa on aiemminkin nähty rap-tähtiä esiintymässä.

Lue myös: Snoop Dogg sai tähden Walk Of Famelle ja kiitti yhtä henkilöä - "Olet he***tinmoinen kaveri"

Lue myös: Snoop Dogg vei erikoisen maailmaennätyksen nimiinsä - sisälsi 550 litraa giniä ja mehua

Lähteet: The Guardian, USA Today, Reuters

Kilpailut

Uusimmat