Kuva: AOP

Rokin Hall Of Fame kuuli valituksen - Motörheadin pitkäaikaisjäsenet pääsivät myös ehdolle

21.10.2019 13:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Motörhead tiedottaa asiasta Twitter-sivullaan.

Uutisoimme viime viikolla, kuinka Motörhead on ehdokkaana Rock And Roll Hall Of Fameen kokoonpanolla Lemmy Kilmister, Phil "Philthy Animal" Taylor sekä "Fast" Eddie Clarke. Tämä meinasi aluksi sitä, että yhtyeen viimeisimmät jäsenet, Mikkey Dee sekä Phil Campbell eivät saaneet mahdollisuutta päästä kunniagalleriaan.

Mikkey Dee tulistui asiasta ja kommentoi sitä varsin suoraan Billboard-julkaisulle.

- Tämä on puhdasta vääryyttä ja tiedän, että Campbell on myös pettynyt. Me kannoimme yhtyeen lippua 25 vuotta ja autoimme tekemään Motörheadista sen, mitä se on nyt. Olimme bändissä mukana pidempään kuin muut, Lemmya lukuunottamatta. Kokoonpano, joka on ehdolla, oli kasassa vain muutaman vuoden.

Nyt Deen, Campbellin sekä fanien ääntä on kuultu ja Hall of Fame on lisännyt myös pitkäaikaisjäsenet ehdolle. Motörhead tiedottaa asiasta Twitter-sivullaan:

"Kiitos kaikille, jotka puhuivat kovalla äänellä sekä kiitos Hall Of Famelle, että kuuntelitte ja lisäsitte Philin ja Mikkeyn mukaan. Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta!"

Jos twiitti ei näy, katso se tästä.

Ehdolla Rock And Roll Hall Of Fameen ovat tällä kertaa Judas Priest, MC5, Motörhead, Nine Inch Nails, Soundgarden, T.Rex, Thin Lizzy, Notorious B.I.G, Whitney Houston, Pat Benatar, Dave Matthews Band, Depeche Mode, The Doobie Brothers, Kraftwerk, Rufus Featuring Chaka Khan sekä Todd Rundgren

Lue myös: Rock and Roll Hall Of Famen ehdokkaat julki - Motörhead-rumpali tulistui

Lue myös: Fanit äänestäisivät Mötley Crüen Hall of Fameen - kolmannella sijalla Iron Maiden

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat