Kuva: AOP

Nyt on kova! Judas Priest Suomeen ensi toukokuussa!

05.12.2019 15:00 - Lauri Kujanpää

Yhtye esiintyy Helsingin jäähallissa.

Brittiläinen heavy metal -legenda Judas Priest saapuu toukokuussa 50 Heavy Metal Years -juhlakiertueellaan Helsinkiin. Yhtye nähdään Helsingin Jäähallissa lauantaina 30. toukokuuta 2020. Konsertin lämmittelijänä esiintyy Priestin musiikillinen sukulainen, huimassa kansainvälisessä nousukiidossa oleva Battle Beast.

Jos ensyklopediassa olisi termin “heavy metal” vieressä kuva, se ei voisi esittää mitään muuta yhtyettä kuin brittilegenda Judas Priestiä.

Birminghamissa 50 vuotta sitten perustettu Judas Priest on kaikkien aikojen vaikutusvaltaisimpia metalliyhtyeitä. Se on hahmotellut heavy metalin suuntaviivat niin musiikillisesti kuin ulkonäköaspektienkin osalta. Judas Priest teki läpimurtonsa vuonna 1978 albumilla Stained Glass, sen ikoninen solisti Rob Halford lanseerasi metalliin korkean falsettilaulun ja toi bänditovereineen lavalle nahka- ja niittiunivormut sekä toisinaan myös moottoripyörän. Judas Priest kuuluu raskaan musiikin valtavirran tietoisuuteen 1980-luvulla tuoneen NWOBHM-liikkeen tärkeimpien yhtyeiden joukkoon, ja se on myynyt ainutlaatuisella urallaan yli 50 miljoonaa albumia.

Loputon jono klassikkokappaleita, kuten Hell Bent For Leather, Living After Midnight, Breaking The Law, Turbo Lover, Painkiller, Lightning Strike sekä vuonna 2018 ilmestynyt, räjähtävä Firepower-albumi todistavat, että Priestin tuplakitaraharmonioiden tehoa eivät vuosikymmenet syö.

Yhtyeen luova liekki ja legendaarinen lavaenergia leimuavat 2020 kirkkaammin kuin koskaan. Judas Priest on kiistatta yksi heavymetallin kaikkien aikojen suurista, ja se on ansaitusti jälleen ehdolla Rock’N’Roll Hall Of Fameen vuonna 2020.

KEIKKA:

Judas Priest (UK) - 50 Heavy Metal Years Tour

+ Support: Battle Beast (FI)

La 30.5.2020 Jäähalli, Helsinki

Ovet klo 19

LIPUT:

Myyntiin ti 10.12.2019 klo 10 Ticketmasterissa.

Liput palvelumaksuineen alkaen 58,90 / 68,90 / 74,90 €

Lisätiedot:

Live Nation Finland

Lue myös: Judas Priest -keulakuva Rob Halford - "Muurit jakavat ihmisiä"

Lue myös: Judas Priest -legenda tylyttää bändikavereitaan: "Eivät tunnusta arvoani!"

Kilpailut

Uusimmat