Kuva: AOP

Paramore-tähti lähtee soolouralle: "Se on todella erityinen projekti"

30.12.2019 20:45 - Milena Raappana

Paramore-yhtyeen laulaja Hayley Williams julkaisee uutta musiikkia omalla nimellään tammikuussa.

Pop-rock-yhtye Paramoren keulahahmo ja laulaja Hayley Williams, 31, on päättänyt lähteä soolouralle. 

Artisti julkaisi aiheesta Twitter-päivityksen, jossa kertoi julkaisevansa yksinään uutta musiikkia ensi vuoden puolella. 

"Kiitos kaikista syntymäpäiväonnitteluista. 30 oli todella tärkeä vuosi. 31 tulee myös olemaan", Williams, joka täytti vuosia 27. joulukuuta, alusti päivitystään. 

"Julkaisen uutta musiikkia ensi vuonnna. Muutaman läheisimmän ystävän avulla tein jotain, jota aion kutsua omakseni. Se on todella erityinen projekti ja saatte siitä esimakua tammikuussa. Hyvää uutta vuotta ystävät", tähti jatkoi julkaisuaan. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Päivitys on kerännyt artikkelin kirjoitushetkellä 44 700 uudelleentwiittausta ja noin 231 600 tykkäystä. Fanit ovat olleet todella innoissaan uutisesta, mutta osa on myös ilmaissut huolensa Paramoren tulevaisuudesta. 

"Hei haluan sinun vain tietävän, että itken tällät hetkellä ilon kyyneliä", kirjoitti eräs uutisesta ilahtunut käyttäjä. 

"Tällaisia uutisia tarvitsin", kommentoi toinen onnellinen fani. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Paramore, joka tällä hetkellä koostuu Williamsin lisäksi rumpali Zac Farrosta, 29, ja kitaristi Taylor Yorkista, 30, ei ole sosiaalisen median päivityksissään kommentoinut bändin tulevaisuutta uutisen jälkeen. He kuitenkin julkaisivat 10. joulukuuta Instagram-päivityksen, jossa kertoivat monen vuoden yhteisestä taipaleestaan ja kokemuksistaan, joita on "vielä paljon tulossa lisää". 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Paramore lopettaa - mutta vasta kun ikä alkaa painaa

Lue myös: Paramore esitti jättihittinsä viimeisen kerran: "Meistä tuntuu, että on aika etääntyä kappaleesta"

Lähde: Vulture

Kilpailut

Uusimmat