Kuva: AOP

"Se oli ajanhukkaa" - huippumuusikko teki Bird Box -elokuvan soundtrackin ja vihasi joka hetkeä

01.01.2020 14:15 - Iiro Myllymäki

Trent Reznor ei ole tyytyväinen soundtrackiin, jonka hän teki supersuosioon nousseeseen Netflix-leffaan.

Bird Box -elokuva oli kaikkien huulilla vuoden 2018 lopussa. Netflix-elokuva nousi suureen suosioon, ja suosio oli jopa niin suuri, että elokuva rikkoi ennätyksen viikon suurimmasta striimimäärästä Netflixissä.

Sandra Bullockin tähdittämään kauhuelokuvaan soundtrackin tekivät Nine Inch Nails -muusikot Trent Reznor ja Atticus Ross. Nyt Reznor on kertonut mietteitään kyseisen soundtrackin tekemisestä Revolver-julkaisun haastattelussa. Käy ilmi, että mies ei nauttinut musiikintekoprosessista lainkaan.

- Jouduimme vastatusten sellaisen elokuvaeditoijan kanssa, jolla oli huono maku. Se oli esteenämme saada asioita elokuvaan. Kuorrutuksena tämän paskakakun päällä olimme kiertueella silloin, kun musiikkia miksattiin. He miksasivat musiikin niin hiljaiselle, ettei sitä edes kuulunut, Reznor kertoo.

Trent Reznor (kuva: AOP)

- Se oli täyttä ajanhukkaa. Sitten ajattelimme, että ei kukaan kuitenkaan näe tätä v*tun elokuvaa. Ja sitten tietenkin siitä tuli Netflixin kaikkien aikojen suosituin elokuva, Reznor sanoo.

Trent Reznor ja Atticus Ross ovat tehneet soundtrackit muun muassa elokuviin Social Network ja The Girl With the Dragon Tattoo.

Bird Box -elokuvan soundtrackista on julkaistu typistetty versio muun muassa Spotifyhin. Voit kuunnella albumin alta.

Lue myös: Miltä näyttää kauhuleffa Bird Boxin mysteeriolio? Ensimmäiset kuvat julki

Lue myös: Painajaismainen kauhuleffa aiheutti vaarallisen somehaasteen - Netflix anelee ihmisiä lopettamaan

Lähde: Vulture

Kilpailut

Uusimmat