Kuva: AOP

Lordin levylle KISSin Paul Stanleyn ennen julkaisematon kappale: "Tämä on suuri kunnia"

17.01.2020 12:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Levyllä vierailee myös Hanoi Rocks -legenda Michael Monroe.

Tammikuun 31. päivänä julkaistava Lordin kymmenes studioalbumi Killection on paitsi ennennäkemätön uusi konsepti ja fiktiivisten menneiden vuosien hittien kokoelma, on se myös albumi, jolla näkee päivänvalon täysin oikeakin helmi vuosien takaa.

Levyltä löytyy KISS-vokalisti Paul Stanleyn ja KISSin lisäksi muun muassa Bruce Springsteenin sekä Ramonesin kanssa työskennelleen Jean Beauvoirin tekemä Like A Bee To The Honey -biisi, joka on annettu nyt Lordin levytettäväksi.

Kappale on maannut Beauvoirin pöytälaatikossa aina 1980-luvun lopulta tähän päivään.

- Bändille, jota ei olisi edes olemassa ilman KISSiä, tämä on suuri kunnia. Jo se, että pääsee kuulemaan 80-luvulla tehdyn biisin, jota kukaan fani ei ole vielä kuullut aiemmin... Mutta että olla se artisti, joka tuo tuon biisin ihmisten kuultaviin, se on tajunnanräjäyttävää, Mr. Lordi  toteaa.

Mr. Lordi, kitaristi Amen ja Jean ovat myös kolmikkona kirjoittaneet yhdessä biisejä, joista yksi, Scream Demon, on päätynyt tulevalle albumille. Like A Bee To The Honey -kappaleen olemassaolo nousi esiin juuri näiden biisinkirjoitussessioiden aikaan Helsingissä, ja kun Jeanin mielestä biisi sopi tulevaan kokonaisuuteen, oli bändi käsi lipassa adoptoimassa tämän harvinaisuuden levylleen.

Entistä ainutlaatuisemmaksi kappaleen tekee se, että siinä on Lordi-historian ensimmäinen saksofonisoolo, jonka esittää Hanoi Rocks -ikoni Michael Monroe.  

Biisiin tehdyn näyttävän lyriikkavideon näet alta.

Lue myös: Lordi julkaisi erilaisen rakkauslaulun: "Se on tämän niin sanotun kokoelman modernein biisi"

Kilpailut

Uusimmat