Kuva: AOP

Ariana Grande haastettu jälleen oikeuteen - syynissä kahden Grammy-ehdokkuuden kappale

18.01.2020 17:15 - Milena Raappana

Granden ja tämän musiikkituottajan väitetään varastaneen DOT-nimisen räppärin kappaleen eri elementtejä, muun muassa kertosäe.

Poptähti Ariana Grande, 26, on haastettu oikeuteen 7 Rings -hittibiisinsä kertosäkeestä. 

Fox News uutisoi DOT-nimisen rap-artistin väittävän, että Grande rikkoo hänen vuonna 2017 julkaistun You Need I Got It -biisin tekijänoikeuksia. 

DOT:n, oikealta nimeltään Josh Stonen, jättämässä syytteessä väitetään musiikkituottaja Tommy Brownin varastaneen kappaleen kertosäkeistön ja nostaneen elementtejä Granden äänenkorkeudelle sopvaksi. 

DOT:n biisin kertosäkeistössä lauletaan: "You need it, I got it. You Want it, I got it", kun taas Granden 7 Rings -kappaleen kertosäkeistön sanoituksissa sanotaan: "I want it, I got it. I want it, I got it."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Fox News kertoo, että syytteeseen on kerätty kahden oikeudellisen musiikkitieteilijän analyysit ja lausunnot, joist käy ilmi, että kappaleiden rytmi ja nuotit ovat todella samanlaisia. Syytteessä kirjoitetaan, että "rytmi ja nuottien sijoittelu ja sanoitukset ovat identtiset". 

- Moni ihminen on tehnyt paljon rahaa Joshin työllä. Ja se on väärin. Se on tekijänoikeusrikkomus, kommentoi Stonen lakimies Fox Newsille. 

Grande ja hänen levy-yhtiönsä Universal Music eivät ole kommentoineet aihetta. Grande on valittu esiintymään Grammyissa, jossa hän on ehdolla kahdessa kategoriassa 7 Rings -kappaleellaan. 

Voit katsoa DOT:n musiikkivideon alta. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Ariana Grande joutuu oikeuteen yllättävästä syystä - korvaussummat ovat päätä huimaavia

Lue myös: Supertähti paljastaa - Ariana Granden megahitti kuului aluksi hänelle

Lähde: Fox News

Kilpailut

Uusimmat