Kuva: Handout

Kaarle Viikate & Jukka Takalo yhteiskiertueelle: "Yritämme yllättää sekä itsemme että toisemme"

22.01.2020 13:30 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kiertue starttaa 27. helmikuuta Iisalmesta.

Kaarle Viikate ja Jukka Takalo kiertävät alkuvuodesta Suomea Hanki-iltamiksi ristityn kiertueen merkeissä. Kyseessä on jo kaksikon neljäs yhteiskiertue. 

Luvassa on tuttuun tapaan vuorovedoin esitettyjä lauluja ja tarinoita, jotka jättävät lämpimän tunteen sekä tuntuvat onteloissa. Kaarle lupailee kuultavaksi omien toivebiisien lisäksi myös uutta Viikate -materiaalia.

- Tyylitajun ytimessähän tässä ollaan tuon kiertueen nimen tiimoilta tämän puuttuvan talven almanakassa. Mutta sisältö on sitä ihtiään, knihtiään, kihtiään. Illan proseduurina toimiva vuorovedoin toimiva laulu ja soitto on mahdollistanut sen, että olen itse pystynyt asettumaan fanin rooliin joka toinen kappale ja kuuntelemaan Jukan suvereenia tuuppaamista. Omasta puolesta voin sanoa, että nyt avautuu täydellinen horisontti testata tulevan Viikate-levyn kappaleita munasillaan. Siis laulut ja niiden rakenteet ovat riisuttuja, ei artisti. Muut setin rallit ovat edelleen omia toivebiisejä, Kaarle Viikate kertoo tulevista Hanki-iltamista.

- Tällä kertaa viedään Iltamaperinne 20-luvulle eli kyseessä on modernia iltamaperinnettä! Yritämme yllättää sekä itsemme että toisemme. Hanki-iltamat on musiikillista ja verbaalista vuoropuhelua, iloittelua ja toistemme haastamista. Ei muuta kuin kitarat ahkioon ja menoksi!, Takalo puolestaan kommentoi.

Kiertueen paikkakunnat pääset katsomaan alta:

TO 27.02. Iisalmi, Graceville 
PE 28.02. Oulu, Tuba 
LA 29.02. Iso-Syöte, Tuba 
TI 03.03. Pyhätunturi, Calletalo 
KE 04.03. Kittilä, Kino Yläri 
TO 05.03. Äkäslompolo, Selvä pyy 
PE 06.03. Rovaniemi, Paha kurki 
LA 07.03. Kemi, Rockbar 82 KE 25.03. Helsinki, Eckerö Line
TO 26.03. Helsinki, On the Rocks
PE 27.03. Kokemäki, Olkkari
LA 28.03. Jyväskylä, Hemingway's

Kilpailut

Uusimmat