Kuva: Sanni Isomäki

Lauri Tähkän uudella kappaleella mukana yli 150 artistia - tuotot ohjataan hyväntekeväisyyteen

09.04.2020 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Uuden edessä -kappale julkaistaan 10. huhtikuuta.

Olemme uutisoineet siitä, että Lauri Tähkä haluaa aloittaa hyväntekeväisyysprojektin koronaviruksen tiimoilta.

Nyt Tähkä on saanut kappaleen valmiiksi yhdessä Timo Kiiskisen kanssa ja se julkaistaan huomenna perjantaina 10. huhtikuuta. Kappaleen nimi on Uuden edessä ja esittäjänä toimii Toivon Kärki -yhtye, joka koostuu yli 150:stä suomalaisartistista.

- Korona on särkenyt meidänkin alan ihmisiä sillä, että rundit ja keikat on peruttu. On hienoa, että silti niin moni lähti tähän mukaan suurella sydämellä, Tähkä kertoo radiokanava Iskelmän haastattelussa.

Kaikki kappaleesta tuleva tuotto lahjoitetaan Suomen Punaiselle Ristille, jonka kautta raha ohjataan koronatilanteesta kärsiville ihmisille.

- Tilanne vaikuttaa niin moneen, että apua tarvitaan. Laululla on suuri merkitys ja yritämme tuoda voimaa ja lohtua vaikeisiin aikoihin, Tähkä sanoo ja jatkaa.

- Tällaisessa erikoistilanteessa täytyy yrittää pitää toimintakykyä yllä ja jokaiselle ihmisille on tullut kovia haasteita siinä. Me olemme käyttäneet kaiken ajan tähän kappaleeseen.

Varsinkin yhtä asiaa Tähkä on kaivannut koronakaranteenissa.

- Haaveilen tällä hetkellä siitä, että pääsen takaisin lavalle. Siitä hetkestä saa niin mielettömästi energiaa, että oikein ikävä tulee. Saapa nähdä, miten kesällä esimerkiksi käy.

Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Lauri Tähkä innosti suomalaisartistit koronatempauksellaan - "Kuka lähtee mukaan?"

Lue myös: Lauri Tähkä teki sen taas! Miehelle Vuoden iskelmä -palkinto jo toista vuotta putkeen

Kilpailut

Uusimmat