Kuva: shutterstock

Ruisrock peruttu koronaepidemian vuoksi: "Raskas ja surullinen päätös"

21.04.2020 10:17 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Tiedotteen mukaan mahdollisimman moni tämän vuoden kiinnityksistä yritetään saada mukaan ensi vuonna.

Turussa järjestettävä Ruisrock on päätetty perua koronatilanteen vuoksi. Asiasta kerrottiin muun muassa festivaalin omilla Facebook-sivuilla. 

"Turun kaupunginhallitus päätti 14.4. pitämässään kokouksessa suosittaa, että massatapahtumat perutaan Turussa heinäkuun loppuun asti. Vallitsevissa olosuhteissa Ruisrock katsoo, että tehty linjaus on oikea, ja on päättänyt kunnioittaa sitä.

Festivaalin peruminen on raskas ja surullinen päätös. Olemme äärimmäisen pahoillamme peruutuksesta, joka vaikuttaa suureen joukkoon ihmisiä ja eri toimijoita. Yleisön lisäksi tilanne koskettaa useita artisteja, taiteilijoita, yrityksiä sekä muita yhteisöjä ja tekijöitä, joille festivaalin peruuntuminen on myös suuri pettymys," päivityksessä todetaan.

Järjestäjän mukaan tavoitteena on, että mahdollisimman moni tälle kesälle tehty kiinnitys saataisiin siirettyä ensi vuodelle. 

"Jo julkaistuja artisteja pyritään siirtämään mahdollisimman paljon tältä kesältä ensi vuoteen. Kerromme tulevasta mahdollisimman pian, mutta tärkeintä tällä hetkellä kuitenkin on se, että kaikki pysyisivät terveinä.

Kaikilla Ruisrockiin 2020 lipun ostaneilla on mahdollisuus käyttää lippu ensi vuoden festivaalilla. Lipun voi myös palauttaa."

Koko päivityksen aiheesta pääset lukemaan alta.

Lue myös: Meksikossa järjestettiin jättifestarit koronasta piittaamatta - pääesiintyjälle kritiikkiryöppy

Suosittelemme

Uusimmat