Kuva: Anna Myyryläinen

Stam1na soittaa striimauskeikan toukokuun lopulla - "Tullaan läpi palomuurista ja digi-ikkunoista!"

11.05.2020 21:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Keikan jälkeen on mahdollista osallistua myös meet & greet -osioon.

Lemiläinen metalliyhtye Stam1na yllätti faninsa ilmoittamalla, että bändi soittaa striimauskeikan 30. toukokuuta. Keikka striimataan Helsingiin Kulttuuritalosta ja soittamisen jälkeen faneille on tarjolla meet & greet -osio, jossa chatin avulla on mahdollisuus jutella yhtyeen jäsenten kanssa. Illan juontajana toimii koomikko Ali Jahangiri.

"Yrittivät bannata julkiset esiintymiset mutta mepä tullaan läpi palomuurista ja digi-ikkunoista! Pitäkää saunanpuhdas tukka auki ja mosh-lihakset lämpiminä, koska meno ei ole yhtään sen laimeampaa kotosohvillakaan. Keikan jälkeen vielä meet&greet päälle niin alkaa olla nousukas kesäfiilis hollilla. Mahtava päästä soittamaan, nähdään Kultsalla! See you soon on True Cult Tour!", kommentoi Stam1nan laulaja-kitaristi Antti Hyyrynen.

Lipun hinnaksi on ilmoitettu 9,90 euroa. Koko tiedotteen näet alta.

Jos julkaisu ei näy, katso se tästä.

Hyyrynen on nyt myös esikoiskirjailija. Miehen teos, Viimeinen Atlantis, julkaistiin helmikuussa ja se on kustantaja Liken mukaan ” Vetävä tarina kahdesta pakolaisesta lähitulevaisuuden luhistuvassa maailmassa​”.

Hyyrynen kerti Voice.fi:n haastattelussa, että tarinassa käydään läpi samaa maailmaa kuin Stam1nan samannimisellä albumilla.

- Kirjassa käydään läpi ihmiskunnan ikuisia lopun ajan visioita. Tämän kirjan myötä nousee varmaankin taas esille se, että se Hyyrynen odottaa vain ihmiskunnan tuhoa, mutta kyseessä on kuitenkin fantasiakirja, joka laajentaa Viimeinen Atlantis -albumin aloittamaa aihetta.

- Kokonaisuudessa ollaan kovasti liikkeessä, mutta toki myös Suomi mainitaan. Olen päässyt tämän muusikkoammatin kautta kiertämään paljon maapalloa ja rakastan muutenkin matkustelua. Tajusin, että jossain vaiheessa näistä kokemuksista voisi ottaa inspiraatiota myös tarinaan, ja nyt se sitten tapahtui.

Lue myös: Esikoiskirjailija Antti Hyyrynen ei usko maailmanloppuun - "Joudumme tottumaan kaikkeen uuteen"

Lue myös: Stam1na on ylpeä kotipaikkakunnastaan - "Tulemme esiintymään Lemin kuntamainoksessa"

Kilpailut

Uusimmat