Kuva: AOP

Tuottaja tyrmäsi Twisted Sisterin hittibiisin - laulaja aneli, jotta se saatiin levylle

07.07.2020 14:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

We're Not Gonna Take It ja I Wanna Rock eivät olleet Twisted Sisterin tuottajan mieleen, kertoo yhtyeen keulakuva Dee Snider.

Ei ollut itsestään selvää, että Twisted Sisterin ikoninen kappale We're Not Gonna Take It päätyi mukaan yhtyeen vuonna 1984 ilmestyneelle Stay Hungry -levylle. Yhtyeen keulakuva Dee Snider kertoo The Jasta Show'n haastattelussa, että hän joutui anelemaan tuottaja Tom Wermanilta, jotta kappale saataisiin mukaan levylle.

- On olemassa monenlaisia tuottajia, ja olen työskennellyt lukuisten heistä kanssa. Minulla on ollut pitkäaikainen sota Tom Wermanin kanssa, koska jouduin anelemaan häntä laittamaan We're Not Gonna Take Itin ja I Wanna Rockin albumille, Snider kertoo.

Laulajan mukaan Werman hyräili We're Not Gonna Take It:n melodiaa pilkkaavasti ja kertoi, ettei halua kappaletta levylle.

- Sanoin hänelle: "Luota minuun. Siitä tulee kovempi, kun me teemme sen. Se on sen juju. Se on tarttuva". Hän vastasi, että sopii, jos todella haluamme kappaleen levylle.

Sama toistui yhtyeen toisen hittikappaleen I Wanna Rockin kohdalla. Snider kertoo, että Werman suhtautui kielteisesti myös siihen.

- Hän sanoi, "Olen tehnyt jo saman Molly Hatchetin kanssa". Hän ivasi kappalettani, Snider sanoo.

Twisted Sister on kritisoinut Wermanin toimintaa aiemminkin.

Bändi julkaisi vuonna 2004 uudelleenäänitetyn version levystä, joka kantaa nimeä Still Hungry. Uudelleenversioidut kappaleet ovat sävyltään alkuperäistä raskaampia.

Yhtyeen kitaristi Jay Jay French kertoi levyn julkaisuvuonna, että kappaleiden uudet versiot ovat lähempänä yhtyeen alkuperäistä näkemystä. 

- Levyllä on ultra-raskas soundi, jonka halusimme Stay Hungrylle alun perin. Mutta siihen aikaan rock-levyillä oli ohut, hyvin keskiääninen soundi, joten Stay Hungry äänitettiin hyvin kevyesti. Taistelimme Atlantic Recordsin ja Tom Wermanin kanssa asiasta, mutta hävisimme, French kertoi Still Hungryn lehdistötiedotteessa.

Katso We're Not Gonna Take It:n musiikkivideo alta tai täältä:

Lue myös: Skid Row -legenda Sebastian Bach otti kovasanaisesti kantaa vaaleihin - "Tämä koskee lapsiamme"

Lähde: Blabbermouth

Suosittelemme

Uusimmat