Kuva: handout

Skid Row kiertää klassikkoalbuminsa tiimoilta - yhtyeen basisti ottaa kantaa fanien odotuksiin

17.07.2020 11:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Slave To The Grind julkaistiin vuonna 1991.

Skid Row -basisti Rachel Bolan kertoi SiriusXM-radiokanavan haastattelussa, että yhtyeellä on varsin hienot suunnitelmat ensi vuodelle. Skid Row meinaa nimittäin kiertää Slave To The Grind -klassikkoalbuminsa tiimoilta, sillä kyseinen levy täyttää silloin 30 vuotta.

- Meillä on kiertue jo aikataulutettu ja toivon todella, että se tapahtuu. Pandemia tietenkin voi muuttaa suunnitelmia, mutta esiintymiset on jo buukattu. Siitä tulee hauskaa!

Tuhannet ja tuhannet fanit odottavat edelleenkin, että Skid Row esiintyisi joku päivä klassisella kokoonpanollaan, jolloin laulaja Sebastian Bach ja rumpali Rob Affuso liittyisivät mukaan.

- Eipä se pelkästään minusta riipu, mutta voin sanoa, että meillä on hauskaa nykyisellä kokoonpanollamme. Tämä nyt on Skid Row ja voit päättää itse, tykkäätkö siitä vai et. Nauhoitamme uusia lauluja ja ZP Theart on ällistyttävä laulaja. Pakko sanoa, että en enää tiedä, mitä sanoa ihmisille, jotka odottavat klassista kokoonpanoa. Ehkä näette minun vain pyörittelevän silmiäni.

Slave To The Grind on yhtyeen toinen studioalbumi, joka julkaistiin vuonna 1991. Levy pitää sisällään nimikkokappaleen lisäksi muun muassa biisit Wasted Time, Monkey Business ja Quicksand Jesus.

Alla olevalla videolla nykyinen Skid Row -kokoonpano esiintyy Helsingissä.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Anthrax- ja Skid Row -muusikot yhdistivät voimansa - soittivat karanteenissa Iron Maidenia

Lue myös: Skid Row -legenda Sebastian Bach otti kovasanaisesti kantaa vaaleihin - "Tämä koskee lapsiamme"

Lähde: Blabbermouth

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat