Kuva: AOP

Robbie Williams aikoo kuvata kohuvideonsa uudestaan - traumatisoi monet 20 vuotta sitten

13.08.2020 11:15 - Iiro Myllymäki

Rock DJ -musiikkivideon loppupuoliskon karmivuus on jäänyt monelle mieleen.

Viihdekonkari Robbie Williams, 46, on aikeissa juhlistaa Rock DJ -hittinsä 20-vuotista taivalta. Kappale muistetaan erityisesti sen musiikkivideosta, joka herätti aikanaan paljon kohua ja jota esitettiin televisiossa vain editoidussa muodossaan. Nyt musiikkivideon ohjannut Vaughan Arnell on väläytellyt Metro-sivustolle, että Robbie Williams haluaisi tehdä videosta uuden version.

Musiikkivideolla rullaluistelevat naiset ympäröivät Robbie Williamsia samalla, kun mies riisuu vaatteensa pois yrittäessään saada naisten huomion itseensä. Kun tämä ei auta, mies jatkaa riisumalla ihonsa pois ja alkamalla heitellä lihakimpaleita ja sisäelimiään naisille. Videon lopussa Williams on enää pelkkä luuranko. Videon voit halutessasi katsoa alta tai tästä linkistä. Kannattaa huomioida, että ihan herkimmille video ei välttämättä sovi.

Robbie Williams on ilmeisesti aikeissa palata videon pariin jollain tavalla.

- Robin idea on tehdä video uudelleen. Se olisi hauskaa. En voi paljastaa tarkemmin, mistä on kyse, mutta on ollut puhetta, että se kuvattaisiin uudelleen hauskalla tavalla, videon ohjaaja Vaughan Arnell kertoo.

Esimerkiksi musiikkikanava MTV ei esittänyt videota kokonaisuudessaan, vaan pätkäisi sen siinä kohtaa, kun Williams ottaa housunsa pois. Metro-julkaisun mukaan fanien olikin mentävä Robbie Williamsin nettisivuille katsoakseen videon kokonaisuudessaan. Musiikkivideo nostatti syytöksiä niin kannibalismista kuin satanismistakin.

Monille kokonaisuudessaan videon aikanaan nähneille näky on jäänyt unohtumattomana mieleen. YouTubessa musiikkivideon kommenttikentässä monet muistelevat, miten video aikanaan traumatisoi heidät.

"Monet 2000-luvun lapset kohtaavat traumansa tätä katsoessaan."

"Tämän näkeminen 10-vuotiaana oli todella traumaattista."

"Olin unohtanut tämän kappaleen, mutta en ole voinut unohtaa sitä, kun hän repi ihonsa pois. Se näky on vainonnut minua vuosikymmenet."

Vaikka video nostatti kohua, se sai myös kehuja. Video palkittiin vuoden parhaana brittiläisenä videona vuoden 2001 Brit Awards -gaalassa, ja samana vuonna se palkittiin parhaista erikoistehosteista MTV Video Music Awards -tapahtumassa.

Lue myös: Robbie Williams pelkissä alushousuissa somekuvassaan - fanien huomio kiinnittyi yhteen asiaan

Lue myös: Robbie Williams laittoi hiustyylin uusiksi - totesi olevansa liian vanha värjäämään tukkaansa

Lähteet: Metro, Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat