Kuva: Handout

Nightwish-muusikoiden ja Johanna Kurkelan yhtyeen tarina jatkuu - uusi albumi nauhoitettu

15.09.2020 12:53 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Aurin debyyttilevy julkaistiin vuonna 2018.

Johanna Kurkelan sekä Nightwishista parhaiten tunnettujen Tuomas Holopaisen ja Troy Donockleyn Auri-yhtyeen tarina jatkuu.

Kurkela nimittäin ilmoittaa Facebook-sivullaan, että uusi albumi on nauhoitettu ja lyömäsoittimista vastaa Nightwish-rumpali Kai Hahto.

"Uusi Auri -albumi on nyt nauhoitettu! Lämpimät kiitoksemme Kai Hahto upeasta perkussiomagiasta!!! Seuraavaksi miksaus..", Kurkela kirjoittaa julkaisussa, jossa Hahto poseeraa rumpusetin takana.

Näet julkaisun alta. Jos se ei näy, paina tästä.

Keväällä 2018 Auri julkaisi debyyttialbuminsa. Jo tuolloin Holopainen sanoi Voice.fi:n haastattelussa, että yhtye jatkaa toimintaansa.

- Saavutimme Aurin kanssa ultimaattisen musiikillisen vapauden. Vielä muutama vuosi sitten olisin sanonut, että tämä on kertaluontoinen projekti. Nyt kun olemme tehneet albumin, me kaikki haluamme jatkaa tätä vielä hyvin pitkään. Löysimme rauhan Aurista.

Auri sai alkunsa jo vuonna 2011. Tuolloin Holopainen kuuli Donockleyn kirjoittaman kappaleen Aphrodite Rising ja ajatus Nightwishin ulkopuolisesta projektista syntyi.

Lue myös: Nightwish-muusikoiden ja Johanna Kurkelan Auri-yhtye julkaisi albumillisen "kaninkolomusiikkia"

Lue myös: Tuomas Holopainen ja Johanna Kurkela piirtävät joka vuosi unelmakartan - isoin saari valloittamatta

Kilpailut

Uusimmat