Kuva: Emmi Moilanen

MTV: Mikael Gabriel jättäytyy pois Elämä lapselle -konsertista - syynä rikosepäilyt

16.09.2020 13:18 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

MTV kertoo, että muun muassa rattijuopumuksesta syytetty Mikael Gabriel ei esiinny illan konsertissa.

Mikael Gabriel vetäytyy pois tämän illan Elämä lapselle -konsertista, kertoo MTV. Syynä ovat tänään keskiviikkona julki tulleet mieheen kohdistuvat rikosepäilyt. Seiska uutisoi ensimmäisenä, että Mikael Gabriel on saanut syytteen rattijuopumuksesta. Helsingin käräjäoikeus vahvisti Iltalehdelle, että miestä syytetään myös huumausaineen käyttörikoksesta.

- Olemme yhdessä sopineet, että Mikael Gabriel jättäytyy tässä tilanteessa pois Elämä Lapselle -konserttilähetyksestä, jotta huomio pysyy ohjelman päätarkoituksessa. Kummit Live: Elämä Lapselle tulee muutoksesta huolimatta olemaan upea hyväntekeväisyysohjelma täynnä tunnetta, suurimpia kotimaisia tähtiä ja paljon tukea pienille potilaille ympäri Suomen, Matti Valli Lastenklinikoiden Kummien markkinointi- ja viestintäpäällikkö kommentoi MTV:lle.

Mikael Gabriel on tuomittu keväällä 2018 Helsingin käräjäoikeudessa sakkoihin huumausainerikoksesta, rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Elämä lapselle -konsertti järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti MTV:n studioilla. Esiintymässä ovat muun muassa Elastinen, Pyhimys ja Kaija Koo.

Lue myös: Mikael Gabrielin kihlattu aavisti vuoden 2020 katastrofit: "Suhtauduin ensin huumorilla"

Lue myös: Triana Iglesias avautui vaikeasta raskaudestaan - Maria Nordin riensi mainostamaan kohumetodiaan

Lähteet: MTV, Seiska, Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat