Kuva: AOP

Alexi Laihon uusi yhtye myi Tavastian täyteen - lisäkeikka tulossa

23.09.2020 20:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Bodom After Midnight soittaa muutaman keikan Suomessa syksyn aikana.

Kun Children of Bodom laittoi pillit pussiin viime vuoden joulukuussa, kasasi kitaristi-laulaja Alexi Laiho ympärilleen uuden yhtyeen. Toisessa kitarassa nähdään Children of Bodomin Daniel Freyberg, bassossa Mitja Toivonen (ex-Santa Cruz) sekä rummuissa Waltteri Väyrynen (Paradise Lost).

Bodom After Midnight ilmoitti vastikään, että soittaa muutaman keikan Suomessa. Kysyntää on selvästi ollut, sillä yhtyeen Tavastian konsertti myytiin loppuun.

Nyt Bodom After Midnight kertoo iloisen uutisen, sillä Tavastialla soitetaan kahtena iltana peräkkäin. Yhtye astuu legendaarisen klubin lauteille sekä 24.10 että 25.10.

Uusi kokoonpano kasattiin varsin vaivatta.

- Käytiin Danielin kanssa viime kesänä katsomassa keikkaa, jossa Mitja soitti. Tuli heti mieleen, että hän olisi kova optio. Mentiin saman tien juttelemaan ja pyydettiin mukaan. Rumpalia puitiin pitkään. Daniel ehdotti lopulta Waltteria. Ei olla koskaan soitettu kimpassa, mutta semitunsin molemmat. Mentiin sitten nelistään treenikämpälle jamittelemaan. Heti tuntui, että tässä on hyvä fiilis ja oikea kemia. Kaikki olivat samaa mieltä, Laihoi kertoi keväällä Ilta-Sanomien haastattelussa.

Näet julkaisun alta. Jos se ei näy, paina tästä.

Lue myös: Alexi Laihon uusi bändi julkistettiin - mukana tunnettuja suomalaismuusikoita

Lue myös: Alexi Laihon uusi yhtye soittaa kolme keikkaa lokakuussa

Kilpailut

Uusimmat