Kuva: AOP / AOP

Benjamin ja Abreu ystävystyivät - vuolas ylistysteksti Instagramissa herkisti miehen kyyneliin

28.09.2020 22:15 - Iiro Myllymäki

Benjamin kertoo, että hän ja Abreu ymmärtävät täysin toisiaan ja antavat toisilleen vertaistukea rankalla musiikkialalla.

Viime perjantaina suomenkielisen debyyttialbuminsa julkaissut Benjamin Peltonen, 23, on löytänyt artistikollega Abreusta (oikealta nimeltään Anna Heiskari), 30, itselleen hyvän ystävän. Benjamin kertoo Voice.fi:n haastattelussa, että kaksikko on löytänyt paljon yhtäläisyyksiä toistensa urapoluista. Benjamin nousi julkisuuteen Instagramin kautta, ja tämä leima on seurannut miestä näihin päiviin asti. Abreu puolestaan ponnahti pinnalle Idols-kykykilpailusta, josta niin ikään seurasi sitkeä leima.

- Jos puhun muille ystävilleni, joilla ei ole samankaltaista historiaa, he eivät voi täysin ymmärtää, mitä meinaan. Anna tietää täysin, mistä puhun, Benjamin kertoo.

Benjamin kertoo saaneensa Abreulta paljon vertaistukea musiikkialalla. Ala on raadollinen, kilpailu on kovaa ja paineita riittää. Jo vuodesta 2007 musiikkia julkaissut Abreu ymmärtää tämän vähintään yhtä hyvin kuin Benjamin. Benjamin kertoo, että hän on hyvin samanhenkinen Abreun kanssa.

- Otamme aika supervakavasti sen, mitä teemme. Jos joku sanoo jotain negatiivista, se tuntuu tosi pahalta. Meillä molemmilla on taipumuksena liioitella huonoja skenaarioita päässämme, Benjamin sanoo.

Päivitys herkisti kyyneliin

Abreulta saatu tuki auttoi miestä uuden Someveteraani-albumin julkaisussa. Mies kertoo, että Abreulta saadut kehut valoivat häneen itsevarmuutta levyn julkaisun kynnyksellä.

Abreu on osoittanut myös julkisesti tukensa, sillä hän jakoi perjantaina hänestä ja Benjaminista yhteiskuvan Instagramiin koskettavan tekstin kera. Kuvatekstissä Abreu muistelee, että kaksikko tapasi ensimmäisen kerran vuonna 2017 ja Abreulla oli tuolloin ennakkoluuloja miehestä. Hänen mukaansa musiikkiala helposti iskostaa ihmisen mieleen sen, että ihmisen arvo määrittyy saavutusten perusteella.

”Arvostuksen pitäis tulla siitä, että kohtelee muita ihmisiä (oli ne sit tuntemattomia kadulla tai kollegoita) niinku haluis itteäään kohdeltavan. Sen pitäis tulla siitä, että aidosti haluaa tehdä musiikkia ihan jäätävällä palolla, uskaltaa mokailla, tunnustella, ottaa riskejä ja sanoa omia ideoitaan ääneen pelkäämättä mitä muut siinä huoneessa ajattelee. Ja mikään näistä ei todellakaan oo helppoa. Sä oot kaikkien näiden asioiden mestari”, Abreu kirjoitti.

Nainen vielä kehuu Benjaminia siitä, että tämä kohtelee aina muita tasa-arvoisesti ja on myötäelänyt sekä hänen ylä- että alamäissään viime vuosina. Benjamin herkistyi Abreun päivityksestä kyyneliin.

Okei ekat itkut itketty tänään, love you my friend. Kiitos, tää merkitsee mulle niin paljon, u know it”, Benjamin kirjoitti kommenttikentässä vastaukseksi.

Abreun päivityksen pääset katsomaan alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Benjamin Peltonen menetti 80 000 someseuraajaa - Instagram-suosion varjopuolet ajoivat terapiaan

Lue myös: Benjamin Peltonen jakoi suloisen haastatteluvideon arkistojen kätköistä - Abreu ihastui täysin

Lue myös: Anna Abreun aviomies julkaisi kauniin kirjoituksen hääpäivän kunniaksi: "Olet upein vaimo"

Kilpailut

Uusimmat