Kuva: AOP

Samu Haber soolouralle! "Itse asiassa paljastin suunnitelmani jo kirjassani"

12.11.2020 09:26 - Iiro Myllymäki

Uransa päättävän Sunrise Avenuen nokkamies siirtyy suomenkieliselle soolouralle.

Sunrise Avenue -yhtyeen nokkamies Samu Haber siirtyy soolouralle, ja perjantaina mieheltä julkaistaan ensimmäinen single. Soolouran materiaali on suomenkielistä, ja ensimmäinen sinkku kantaa nimeä Enkelten kaupunki.

Sunrise Avenue on päättämässä uraansa, mikä on herättänyt spekulaatioita Samu Haberin seuraavasta siirrosta. Yhtyeen oli määrä tehdä viimeiset keikkansa viime kesänä, mutta koronaviruksen takia jäähyväiskiertuetta siirrettiin ensi kesälle.

Samu Haber kertoo tiedotteessa, että paljasti soolourasuunnitelmansa jo elämäkertakirjassaan Forever Yours, joka julkaistiin lokakuussa.

- Itse asiassa minähän taisin paljastaa suunnitelmani jo kirjassani, josta tarkkasilmäisimmät sen bongasivatkin, Haber sanoo.

- Mutta kuten kirjassakin kerron, lopettamispäätöksen jälkeen biisejä alkoi syntyä kuin itsestään, sillä paras lääke siihen tunnemyrskyyn oli musiikki. Noiden kuukausien aikana syntyi myös halu palata juurille ja tuntui hyvältä palata kotiin. Se helpottunut ja haikea fiilis kiteytyi ihanasti tähän kappaleeseen, kertoo Haber.

Samu Haber on aiemmin julkaissut suomenkielistä soolomusiikkia Vain elämää -ohjelman yhteydessä. Sunrise Avenue -yhtyeen menestyksekäs 17 vuoden ura pistetään pakettiin Helsingin Olympiastadionilla kahden keikan voimin heinäkuussa 2021.

Lue myös: Sunrise Avenuen stadionkeikat siirtyvät! "Ensi vuonna nähdään"

Lue myös: YleX: Samu Haber avoimena huumekohusta: "Otetaan se sakko ja sit tehdään taas lauluja"

Kilpailut

Uusimmat