Kuva: Spotify

Tänään some täyttyy ihmisten Spotify-tilastoista - katso, miten näet omat listasi vuodelta 2020

02.12.2020 10:45 - Iiro Myllymäki

Spotifyn tilastoista näkee muun muassa, mitä kappaleita kuuntelit eniten tänä vuonna.

Striimauspalvelu Spotify on julkistanut nyt kunkin käyttäjän tilastot vuoden 2020 kuuntelusta. Spotifyn Vuosi paketissa -tilastot kertovat muun muassa, mitkä ovat olleet vuonna 2020 eniten kuuntelemasi artistit, kappaleet ja podcastit sekä minkä genrejen kappaleita kuuntelit eniten. Spotify on myös tehnyt helpoksi jakaa tulokset sosiaalisessa mediassa, joten todennäköisesti sinäkin tulet törmäämään moneen Spotify-päivitykseen.

Tilastoihin pääsee käsiksi Spotifyn Vuosi 2020 paketissa -sivustolta, joka pyytää kirjautumaan palvelun tunnuksilla. Vaihtoehtoisesti voit mennä Spotifyn puhelinsovellukseen, jossa tilastoihin johtavan linkin pitäisi näkyä heti etusivulla.

Jos omia tuloksia mielii jakaa eteenpäin, tämä on tehty helpoksi kännykkäsovelluksessa. Kunkin tulosvälilehden alalaidassa on linkki, jota painamalla avautuu vaihtoehdot kyseisen tilaston jakamiseen. Tätä kautta tilaston voi myös tallentaa omaan kännykkäänsä kuvana. Aivan viimeisessä välilehdessä näkyy tilastojen yhteenveto, jossa samassa kuvassa nähdään viisi eniten kuunneltua artistia, viisi eniten kuunneltua kappaletta, kokonaiskuunteluaika minuutteina ja eniten kuuntelemasi genre. Tämän kuvan kohdalla voit valita mieleisesi eri taustavärivaihtoehdoista.

(kuva: Spotify)

Tilastot katsomalla löytää myös soittolistan, johon Spotify on koonnut sata eniten tänä vuonna kuuntelemaasi kappaletta. Soittolistan voi tallentaa, jolloin sen löytää tulevaisuudessa soittolistat-kohdasta.

Henkilökohtaiset tulokset pääsee näkemään kännykkäsovelluksella, ja yleiset Spotifyn koonnit vuodesta 2020 löytyvät, kun avaa Vuosi 2020 paketissa -sivun tietokoneella. Kirjoitimme aiemmin, mitkä artistit ja kappaleet olivat Suomen Spotify-käyttäjien suurimmassa suosiossa.

Lue myös: Spotify julkisti vuoden 2020 tilastonsa - listoja dominoineen Behmin ohi kiilasi yllätysnimi

Lue myös: Penelope kesän kuunnelluin - Spotify julkisti koronakesän striimatuimmat kappaleet

Kilpailut

Uusimmat