Kuva: Emmi Moilanen

Antti Tuiskun uutuuskappale meni ihon alle myös tekijällä: 'Demoa kuunnellessani itkin tunteja'

17.02.2021 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Tuisku julkaisee perjantaina 19. helmikuuta seitsemän kappaletta sisältävän Master Workout -EP:n.

Antti Tuisku, 36, julkaisi vuoden alussa Treenaa-nimisen kappaleen, joka antoi pientä osviittaa siitä, mikä miehen vuoden teema on. Nimensä mukaisesta liikunta ja hyvinvointi. Kyseinen kappale on osa suurempaa kokonaisuutta, joka näkee päivänvalon tulevana perjantaina. 

19. helmikuuta Tuisku julkaisee EP:n, joka sisältää kaikkiaan seitsemän biisiä. Vaikka teema pyörii vahvasti fyysisen tekemisen ympärillä, on kaikissa seitsemässä popkappaleessa tuiskumaiseen tapaan monta eri tasoa sekä Antille ominaisia itseironiaa ja kantaaottavuutta.

Artisti haluaa nostaa esiin esimerkiksi sitä, kuinka ympäröivän maailman kauneusihanteet, älylaitteet sekä menestymisen pakko ja himo monesti orjuuttavat meitä. Mutta toisaalta samalla ne ovat asioita, jotka herättävät ymmärtämään yleisesti hyvinvointia ja esimerkiksi liikunnan merkitystä elämässä. Konseptista huolimatta kokonaisuus on paljon enemmän kuin pelkästään liikunnan ympärillä pyörivä EP.

EP:n toinen sinkkukappale julkaistiin tänään. Kyseinen kappale on mennyt ihon alle niin kuuntelijoilla kuin itse tekijälläkin. 

"En ikinä olisi uskonut, että saan teiltä tällaisen määrän viestejä jo heti keskiyön jälkeen. Ja mitä tarinoita. Tuntuu, että tämä laulu kolahti myös teillä johonkin sellaiseen kohtaan, mikä aukaisi sisälle padotut fiilikset. Niin se teki myös mulle. Kappaleen ensimmäistä demoa kuunnellessani useamman tunnin putkeen, itkin pois paljon kaikkea sellaista, minkä pitikin päästä pois. Kiitos tuhannesti teidän kauniista sanoista. Arvostan maailman eniten," Tuiski kirjoitti jakamassaan Instagram-päivityksessä. 

Ja kyllä, kappale sai aikaan suuria tunteita myös Tuiskun seuraajissa. Ainakin kommenteista päätellen.

"Meni ihon alle. Huikea."

"Kiitos Antti. Tämä sopii tähän elämäntilanteeseen niin hyvin."

"Mieletön biisi. Meni todella syvälle."

"Samaistun vahvasti. Kiitos Antti."

"Kiitos pysäyttävän koskettavasti biisistä."

Kappaleen pääset kuuntelemaan alta. 

Lue myös: Antti Tuisku juontaa UMK-finaalin, luvassa myös kaksi näyttävää esitystä: 'Tällaista ei ole nähty'

Lue myös: Antti Tuiskun outoa laulutapaa ihmeteltiin uutuusbiisissä - kertoo nyt podcastissa, mistä on kyse

Kilpailut

Uusimmat