Kuva: Mikko Räsänen

Pate Mustajärvi duetoi Nina Tapion kanssa - uutuuskappaleen tarina tulee Lapin kummitustarinasta

09.04.2021 15:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Mustajärvi julkaisi uuden soolokappaleen tänään perjantaina.

Pate Mustajärvi julkaisi tänään kappaleen Balladi kadonneesta, jonka takaa löytyy Mustajärvelle tuttu työpari Jarkko Honkanen ja Esa Eloranta.

Singlellä Mustajärven kanssa duetoi Nina Tapio, joka tuli tunnetuksi Taikapeili-duon toisena laulajana. Monet muistavat Tapion myös Idols-tuomarina.

Tuoreen singlejulkaisun sanoitus mukailee tuoreen tiedotteen mukaan Lapissa kerrottavaa tarinaa eräällä sillalla kummittelevasta pitsihameisesta nuoresta naisesta, joka sumuisina öinä liftaa ohiajavien kyytiin. Kuka tuo nainen on ja mikä on hänen todellinen kohtalonsa, jää arvoitukseksi.

- Se on yksi niistä tuhansista kansan suussa kulkevista tarinoista, joissa jutun juonenkäänteet muuttuvat aina vähän kertojan mukaan, kommentoi Mustajärvi.

Mustajärven kuluvan kevään Tämä(kin) tarina on tosi -soolokiertue on vallitsevan pandemiatilanteen vuoksi siirretty kokonaisuudessaan keväälle 2022. Kalenteriin on tuolloin merkittynä 31 konserttia kautta maan.

- Jatketaan koronan suomin mahdollisuuksin siitä mihin viime vuonna jäimme. Settilistaa toki päivitetään ja sen myötä tarinatkin menevät uusiksi, paljastaa Mustajärvi.

Voit kuunnella kappaleen Spotify-palvelusta.

Lue myös: Pate Mustajärven uutuuskappaleen idea syntyi puhelun päätteeksi - "Jäi päähän pyörimään"

Lue myös: Pate Mustajärvi on vähentänyt lentämistä ilmastonmuutoksen takia: "Tämän hetken tärkein asia"

Kilpailut

Uusimmat