Kuva: AOP

Mötley Crüe -laulajan ääni petti - joutui jättämään keikan kesken

02.06.2021 16:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Neil lauloi ensimmäistä kertaa livenä Mötley Crüen tuotantoa korona-aikana.

Mötley Crüe -laulaja Vince Neil, 60, soitti soolobändillään ensimmäisen keikan koronapandemian aikana Boone River Festivalilla Iowassa.

Settilista koostui Crüe-klassikoista, mutta itse keikka ei mennyt ihan niin kuin piti. Neil nimittäin kärsi kovista ääniongelmista ja joutui jättämään konsertin kesken Girls Girls Girls -hitin aikana.

- Olen pahoillani, ystävät. Keikkailusta on pitkä aika ja minun ääneni on mennyt. Rakastamme teitä ja toivomme, että näemme ensi kerralla. Kiitos, Neil sanoi.

YouTube-kommenteissa monet fanit kutsuivat keikkaa Neilin huonoimmaksi.

- Olin eturivissä ja olen nähnyt Neilin kahdeksan kertaa. Tämä oli ehdottomasti huonoin esitys koskaan. Hän myös luki sanoja paperilapuista, jotka oli teipattu maahan.

- Neil ei tosiaan ollut kunnossa ja en ole koskaan nähnyt häntä tuollaisena. Toivottavasti hän saa itsensä kuntoon ennen Mötleyn paluukeikkoja.

Neilin pitkäaikainen tyttöystävä Rain Hannah kertoi viime vuonna eräälle seuraajalleen Instagramissa, että Neil treenaa "kuin hullu".

- Hän treenaa tällä hetkellä kuin hullu ja suunnittelee vaatteitaan ja ulkoasuaan jatkuvasti. Hän myös työskentelee todella tiiviisti bändin kanssa yhdessä.

Näet videoita keikasta alta.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Mötley Crüe -laulajan tyttöystävä: "Vince treenaa kuin hullu!"

Lue myös: Mötley Crüe -laulaja vieraili Sammy Hagarin keikalla - kuuntele Led Zeppelin -cover

Lähde: Loudersound

Kilpailut

Uusimmat