Ed Sheeranin uutuuskappale eroaa valtavasti edeltäjistä: "Ihmiset eivät ajattele sen olevan minun biisini"

25.06.2021 08:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Ed Sheeranin tuorein musiikkijulkaisu kantaa nimeä Bad Habits.

Tänään uuden kappaleensa Bad Habits julkaissut brittimuusikko Ed Sheeran, 30, kertoo NRJ Aamun Jennille tuoreessa haastattelussa, että kappale on saanut inspiraationsa ihmisten huonoista tavoista. Usein huonot päätökset nimittäin aiheuttavat huonojen päätösten kierteen, joka on tuttu niin brittilaulajalle kuin myös suomalaiselle radiojuontajalle.

Sheeran paljastaa haastattelussa, että hänen huono tapansa on olut. Laulajan mukaan yksi olut johtaa aina viiniin, shotteihin, roskaruokaan ja niin edelleen.

- Kappaleen pointti on siinä, että huonot päätökset johtavat aina seuraavaan ja seuraavaan, Sheeran kertoo NRJ:n Jennin haastattelussa.

- Aloitat illan hyvillä aikomuksilla, aiot ottaa vain yhden oluen. Seuraavaksi oletkin tanssimassa pöydällä!

"Ihmiset eivät ajattele tämän olevan minun biisini"

Ed Sheeran on julkaisemassa tänä vuonna uuden albuminsa, jota Bad Habits tiisaa. Laulaja paljastaa, että erikoinen kappale sai alkunsa luovalla tauolla.

- Viimeisimmän albumin julkaisun jälkeen heittelin ideoita ilmaan ja sain idean tästä kappaleesta. Minusta tuntui, että se oli albumin erikoisin kappale. Halusin aloittaa uuden albumin kampanjoinnin erikoisella kappaleella, joka kerää huomiota.

Henkilöt, joille Sheeran on soittanut kappaletta testimielessä, eivät ole aluksi edes tienneet kuuntelevansa brittimuusikon uutta musiikkia.

- Erikoisin asia tässä kappaleessa on se, että kun ihmiset kuulevat tämän kappaleen, he eivät ajattele sen olevan minun biisini. Kun olen soittanut sitä ihmisille, en kerro sen olevan uusi singleni. Olen sanonut vain, että hei, kuunteleppa tätä biisiä. Sitten puolessa välissä he tajuavat, että se on minun kappaleeni. 

Laulaja myöntää, että on hermostunut kappaleen julkaisusta.

- Se mitä tapahtuu, tapahtuu. Olen ollut onnekas saadessani työskennellä vuosikymmenen tällä alalla, mutta jos en ole valmis ottamaan riskejä, jatkamisessa ei ole mitään järkeä.

Ed Sheeran keskustelee Jennin haastattelussa kappaleensa lisäksi muun muassa Suomen menestyksestä jalkapallorintamalla ja koronapandemian pitkäkestoisista vaikutuksista elämään. Lisäksi hän paljastaa, miksi on ollut humalassa kummilapsensa kastajaisissa ja miksi ei pidä kiroilua pahana asiana.

Voit katsoa NRJ:n haastattelun kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta. Kuuntele uusi Bad Habits -sinkku alapuolelta.

NRJ ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Ed Sheeran teki suuren muutoksen keikkailuunsa - 'Ne biisit ovat kiertueiden heikoin lenkki'

Lue myös: Ed Sheeranilta uusi aluevaltaus? - kuvausten kerrotaan olevan jo käynnissä

Lue myös: Samu Haber jakoi kuvan vuodelta 2005 - fanit löysivät yhdennäköisyyden laulajakollegan kanssa

Kilpailut

Uusimmat