Kuva: AOP

Sex Pistols -laulaja taloudellisessa ahdingossa - "Olen kusessa"

22.09.2021 09:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

John Lydon taisteli vastikään oikeudessa entisiä bändikavereitaan vastaan ja hävisi.

Sex Pistols -yhtyeen laulaja John Lydon, 65, taiteilijanimeltään Johnny Rotten, kertoo Telegraph-julkaisun haastattelussa olevansa ahdingossa.

Mies oli nimittäin käynyt oikeustaistelua entisiä yhtyetovereitaan vastaan, kun kiistana oli ollut musiikki Sex Pistolsista kertovassa Pistol-sarjassa. Lydon oli kieltänyt Sex Pistolsin musiikin käyttämisen sarjassa, mutta kaksi muuta bändin jäsentä, Steve Jones ja Paul Cook, olivat olleet asiasta eri mieltä ja halunneet oikeussaliin. Lopulta oikeus oli katsonut asian muun bändin hyväksi ja Lydon siis hävisi.

Lydon sanoo, että on tällä hetkellä täysin rahaton.

- Minulla ei ole enää säästöjä, ei lainarahaa eikä eläkettä. Minulla ei ole mitään. Olen kusessa.

- Tämä koko asia maksoi minulle miljoonia, Lydon viittaa vielä oikeudenkäyntiin ja jatkaa: - En olisi ikinä uskonut Steven, Paulin ja Glenin (Glen Matlock) olevan niin pahoja ihmisiä. Emme koskaan edes istuneet alas ja keskustelleet asiasta.

Lydon kertoo, että hänellä ei ole varaa enää ylläpitää perheensä kuluja, sillä esimerkiksi hänen vaimonsa Nora tarvitsee hoitoa Alzheimerin tautiin.

- Tämä on todellinen ongelma. Minun täytyy työskennellä todella kovasti, että voin tarjota edes siedettävän ympäristön rakkailleni. Kiitoksia vain jäbät, kun teitte tämän minulle.

Lue myös: Oscar-palkittu ohjaaja tekee Sex Pistolsista tv-sarjan - mukana Game of Thrones -tähti

Lue myös: Sex Pistols -legenda saapuu yhtyeensä kanssa Suomeen!

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat